Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Různobarevná katedrála, Černá věž jako maják

Díky festivalu Město lidem / lidé městu, který probíhá v ulicích Budějc, se některé památky v rámci interaktivní show představily v úplně jiných podobách, než jsou lidé zvyklí. Černá věž osvětluje město jako maják, katedrálu svatého Mikuláše zase mění lasery do všemožných barev.

Program pokračuje až do soboty. Dnes po setmění se rozsvítí rozhledna Čestmíra Sušky na náměstí Přemysla Otakara II., během pátečního večera budou hrát barvami všechny zmíněné objekty naráz.

Hra světel bude završena v sobotu v půl osmé večer, kdy budou hlavně dětmi vypuštěny plující lampiony štěstí po slepém rameni řeky Malše.

Zajímavé atrakce jsou nachystány na pátek a sobotu v Krajinské ulici, která se promění v atraktivní park nabitý různými představeními, akrobacií, farmářskými trhy, prezentací Hřiště BezBot, workshopy pro děti i dospělé a koktejly bude míchat Dance bar Paradox.

Štítky Město lidem / lidé městu, interaktivní show, osvětlené památky, Černá věž, maják, České Budějovice, Přemysl Otakar II., Čestmír Suška, Malše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Různobarevná katedrála, Černá věž jako maják  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.