Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Krásné modelky se proměnily v malířské plátno

Závěr uplynulého týdne patřil ve Frymburku bodypaintingu. Součástí programu multižánrového festivalu byla dvoudenní soutěž na téma Pohádka. Úchvatná umělecká díla na obnažených tělech modelek vznikala ve dvou kategoriích - Hubka a štětec a Airbrush.

Absolutním vítězem nultého ročníku Bodypaintingového festivalu se stala Iveta Šebestiánová s dílem nazvaným Drak, které zároveň ovládlo i sobotní část soutěže.

Úspěšný byl také Lukáš Bureš, který se svou Sněhurkou obsadil druhé místo v kategorii Hubka a štětec, jeho Malá mořská víla (půlka obličeje modrá, půlka oranžová) byla ohodnocena jako nejlepší dílo s použitím techniky airbrush.

Dvě třetí místa si nakonec od Lipna odvezla Helena Jordana Skuhrovcová, která vytvořila dílo zvané Život není pohádka (modelka s fialovou čelenkou, bílo-fialovým obličejem a deštníkem).

Unikátním úspěchem je druhé místo v kategorii Airbrush barvoslepého malíře Michaela Josse. Ten díky spolupráci se svým osobním asistentem, který mu podává barvy, divákům představil úchvatnou Lociku.

Dost bylo slov. Prohlédněte si fotogalerii pod článkem, ta hovoří za vše!

Soutěž o vstupenky

Dnes večer od 20.30 hodin vystoupí ve Frymburku na pódiu umístěném na hladině Lipna zpěvák Janek Ledecký, od tři čtvrtě na deset zazpívá Debbi.

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden šťastlivec vyhrát na dnešní dvojkoncert dvě vstupenky. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do 17. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování, které proběhne bezprostředně poté.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Vlastní jméno zpěvačky Debbi je Deborah Kahl. Správně je tedy možnost A.

Dva volné vstupy na dnešní festivalový program ve Frymburku vyhrála čtenářka Sandra Studená. Blahopřejeme!

Foto: Veronika Matějková

Bodypaintingový festival ve Frymburku

Čtvrtek, 7. srpna 2014, 10:50

Bodypaintingový festival ve Frymburku
Bodypaintingový festival ve Frymburku

Štítky Frymburkfest - Lipno 2014, Na společné vlně, festival, Frymburk, Bodypaintingový festival, bodypainting, soutěž, Debbi, umělecké dílo, Vodní nádrž Lipno, Malá mořská víla, Sněhurka, plátno, Janek Ledecký, štětec, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Krásné modelky se proměnily v malířské plátno  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.