Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Forbidden Society label night nabídne jedinečnou atmosféru

Budějcký producent Forbidden Society sklízí v současné době úspěchy na všech frontách, důkazem budiž i letošní třetí narozeniny jeho stejnojmenného labelu Forbidden Society recordings.

A právě při této příležitosti se, ve spolupráci s Kerong.cz, rozhodl konečně uspořádat proslulou FS label night na domácí půdě, a to rovnou ve velkém sále KD Slavie.

Párty, kde můžete vidět letět vzduchem v podstatě cokoliv od spodního prádla až po hudební nosiče, se navíc pří své českobudějovické premiéře pyšní skandálně kvalitním line upem, v čele s vymodlenou návštěvou z Ruska v podobě talentovaného producenta CA2K, jenž zahraje v České republice vůbec poprvé.

Dojde také ke spojení dvou ocelářských magnátů a v exkluzivním společném b2b setu nastolí robotickou apokalypsu Katharsys a Forbidden Society.

Jako další headlineři se představí tradiční návštěvník FS nights, jeden z průkopníků metalem řízlého dnb Counterstrike a český producent Computerartist.

Zahanbit se nenechá ani kvalitní support ve složení Camel, Snookey, Syndrome, Dirty Boy b2b Brock a bojovník za svobodu pand Clipper.

Mejdan s dlouhou tradicí a jedinečnou atmosférou tak postoupí o level výš a ty můžeš být u toho - v pátek 29. března v KD Slavie!

Tisková zpráva

Štítky Forbidden Society label night, párty, DK Slavie, producent, Rusko, Česko, Camel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Forbidden Society label night nabídne jedinečnou atmosféru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.