Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Filmová novinka o monacké kněžně Grace dámy dojala

Přestože venku padaly teplotní rekordy, do příjemně klimatizovaného multikina CineStar dorazilo ve středu večer na Dámskou jízdu poměrně dost žen. Také kdo by si nechal ujít předpremiéru momentálně jednoho z nejdiskutovanějších filmů, která se na červnové Dámské jízdě promítala?

Doprovodný program byl jako vždy zajímavý. Dámy si nejdříve vystály frontu na výbornou kávu, mezitím si mohly zahrát golf a ochutnat zázračný nápoj z Goji.

Netradiční byl i drink na uvítanou. Šampaňské totiž bylo smícháno s oranžovým preparátem právě z Goji. Každá žena také obdržela sprchový gel a na každém sedadle byla mimo jiné i ochutnávka věnečků, která se perfektně hodila k podávané kávě.

Jako vždy nechyběly zajímavé prezentace a hlavně bohatá tombola. Vyhrávaly se láhve s Goji, poukazy na lekce golfu v Hluboké nad Vltavou, lístky na folkový festival Okolo Třeboně a mnoho dalšího.

Předpremiéra filmu Grace, kněžna monacká o herečce Grace Kelly, která se stala kněžnou Monaka, dámy dojala. Příběh o nadané a krásné herečce, která se na vrcholu své slávy provdala za monackého knížete Rainiera III., natočil režisér Olivier Dahan, který se proslavil biografickým snímkem Edith Piaf. Hlavní roli monacké kněžny si užila Nicole Kidman a znovu tak ukázala, že je herečka s velkým H.

„Film se mi moc líbil. Kostyméři se museli vyřádit. Všechny šaty, co měla Nicole na sobě, byly krásné,“ sdělila Budějcké Drbně Hana Baudyšová.

Po skončení filmu bylo v sále ticho. Divačky v tichosti opouštěly místnost a pochvalně hodnotily zhlédnutý film, který nejenom špičkovou kamerou dokázal chytit za srdce.

Na další Dámskou jízdu se můžete těšit 16. července. Promítat se bude český film Zejtra napořád.

Štítky Dámská jízda, červen, multikino CineStar, České Budějovice, Grace, kněžna monacká, kníže, Grace Kellyová, film, Cinestar, herec, Nicole Kidmanová, Édith Piaf, Rainier III., Olivier Dahan, Monako, Hluboká nad Vltavou, Třeboň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Filmová novinka o monacké kněžně Grace dámy dojala  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.