Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Film Pohádkář téměř vyprodal Dámskou jízdu

Do velkého sálu multikina CineStar proudí davy upravených žen. Každá dostává slosovatelné číslo a na uvítání ochutnávku červeného vína. Na sedačkách v sále na každou návštěvnici čeká časopis, slevové kupony a tester make-upu. Začíná Dámská jízda s filmem Pohádkář.

Adéla Jirkalová vítá na podiu zástupce restaurace a vinotéky, poté je představeno jedno z největších budějovických knihkupectví. Tři šťastné výherkyně, které byly vylosovány, obdržely knihu Pohádkář od Barbary Nesvadbové.

V předpremiéře se promítal film režiséra Vladimíra Michálka, který se milostného tématu chopil v dramatickém duchu. Již v prvních záběrech bylo jasné, že nepůjde o žádnou komedii. Tělo mrtvého muže, detektiv a dvě krásné ženy.

Ve snímku Pohádkář je možné poprvé v českém filmu vidět světovou top modelku Evu Herzigovou, která se spolu s další hlavní hrdinkou, kterou skvěle ztvárnila Aňa Geislerová, nevědomky dělí o jednoho muže. Onoho šarmantního chlapa do nepohody hraje na jedničku Jiří Macháček.

Příběh o touze, podvodu a věčném odpouštění vám při sledování občas zamotá hlavu, chvíli budete pobouřeni, protože se budete ztrácet v ději, pak se zase najdete, ztratíte a ke konci se zvednete ze sedačky a začnete chrlit na svůj doprovod tisíce otázek, které ve vás film vyvolal.

Další Dámská jízda se odehraje 25. listopadu a těšit se můžete na předpremiéru francouzského filmu Sex v Paříži.

Štítky dámská jízda, Pohádkář, film, Cinestar, Vladimír Michálek, Bára Nesvadbová, Eva Herzigová, Anna Geislerová, Jiří Macháček, Paříž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Film Pohádkář téměř vyprodal Dámskou jízdu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.