Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Fast Food Orchestra vystoupí tuto sobotu ve Slavii

Legendární formace zavítá na jih Čech, aby shrnula svou tvorbu a představila singly k připravované desce. Kapela Fast Food Orchestra, která patří mezi špičky tuzemské ska/reggae scény, vystoupí v Café klubu Slavie už v sobotu. Koncert bude příjemnou předzvěstí letošní festivalové sezony.

Fast Food Orchestra, formace, která vystupuje v klubech už od roku 1998, se poslední dobou vrací ke ska kořenům. Důkazem je mimo jiné i poslední singl Karma Holiday, který kapela pokřtila na konci minulého roku.

Koncerty jsou poskládané jak ze starších hitů, tak i z novinek, co se objeví na nové desce. Ta bude výrazně jiná než předchozí album Urban Menu, které vstoupilo na trh v roce 2008 a obsahovalo známky rozličných hudebních stylů.

Na své si přijdou milovníci poctivého ska i příznivci pořádně rozjetých koncertů. Fast Food Orchestra začínají hrát v Café klubu Slavie již zítra ve 21 hodin.

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát šest vstupenek, které si mezi sebe rozdělí tři čtenáři rovným dílem. Každý tedy dostane dva lupeny. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do sobotní 14. hodiny odpolední následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Song od kapely Fast Food Orchestra se správně jmenuje Montpellier. Správně je tedy možnost A.

Po dvou vstupenkách na dnešní koncert vyhráli čtenáři Jakub Heyduk, Václav Šrajer a Kristýna Štěchová. Blahopřejeme!

Napsal David Matějíček
Foto: www.fastfoodorchestra.cz

Štítky Fast Food Orchestra, koncert, Café klub Slavie, České Budějovice, rychlé občerstvení, hudební skupina, vstupenka, soutěž, Česko, Drbna.cz, singl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fast Food Orchestra vystoupí tuto sobotu ve Slavii  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.