Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Eláni rozsvítili a rozproudili budějckou hokejovou arénu

Čtyřicet let na česko-slovenské i světové hudební scéně, stovky písniček, nezapomenutelné a stále živé hity, desítky ocenění, zlatých a platinových desek, stovky, možná tisíce koncertů. A fanoušci snad všech věkových kategorií. To je slovenská skupina Elán, která v úterý potěšila své fanoušky koncertem v Budvar Aréně.

A dokázala na něm, že je skutečně hudební legendou, plnou energie a elánu. Před začátkem koncertu vládlo na ploše zimního stadionu natěšené očekávání, které přesně ve 20 hodin zmizelo v okamžiku, kdy na scénu vstoupili Eláni.

Příliv energie z naplno zahrané muziky byl zřejmý nejen z rychlejších písniček, například Sestrička z Kramárov nebo Tanečnice z Lúčnice, ale i pomalých, jako jsou Kde si a nejznámější hit Voda, čo ma drží nad vodou.

Zpěv a muzika doplněné efektní světelnou a laserovou show i projekcemi, atmosféra nabitá nadšením, které v závěru koncertu vygradovalo opakovaným spontánním vytleskáváním a vydupáváním přídavku, který Eláni Budějčákům samozřejmě dopřáli.

Všichni, kteří měli možnost na koncertu být, si odnášeli nejen zážitek a energii, ale také naději, že přes avizovanou charakteristiku „poslední koncert v Českých Budějovicích“ to snad poslední koncert nebyl a někdy v budoucnu do Budějc Elán zase přijede.

Štítky Elán, koncert, České Budějovice, Budvar aréna, energie, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Eláni rozsvítili a rozproudili budějckou hokejovou arénu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.