Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dvoudenní slavnost pokračuje ve velkém stylu

Festival Město lidem, lidé městu včera pobavil a hlavně potěšil. Dneska ale pokračuje ještě ve větším stylu. Stánků je více, program je nabitější a nechybí ani horolezecká stěna. Na své si tedy přijde skutečně každý!

Ačkoliv je slavnost primárně zaměřena na Budějčáky, oslovila i lidi z větších dálek. V davu se dnes odpoledne pohybovali například Plzeňáci, Pražáci, ale i Němci a další cizinci.

„Přijeli jsme až z Domažlic a musím říct, že jsme vážně spokojení. Je to tady perfektní, příjemně strávený den,“ chválil například Jan Dolejší. „Všem musím doporučit zdejší vynikající klobásy! Včera jsem je ochutnal hned po příjezdu a dnes jsem se těšil celé dopoledne, až si dám zase," usmál se.

Z programu mu radost udělal pražský Cirk La Putyka, který vystupuje na Piaristickém náměstí. „Vážně pecka, mají to výborně natrénované. Skvělá show..."

Účastníci festivalu se báli nepříznivého počasí. Ještě odpoledne to vypadalo, že vše dobře dopadne, po půl páté odpoledne déšť přece jenom přišel. Předpověď na večer je ale příznivá, takže by program neměl být narušen. Byla by to škoda, protože na návštěvníky ještě čeká plno skvělých zážitků!

Město lidem, lidé městu 2014 (sobota)

Sobota, 30. srpna 2014, 17:46

Cirk La Putika
Dech beroucí výkony podali umělci z La Putyky

Štítky lidé městu, krajinská, styl, slavnost, Cirk La Putyka, Domažlice, Piaristické náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvoudenní slavnost pokračuje ve velkém stylu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.