Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dvojkoncert Wohnoutů po Velikonocích v Café Klubu Slavie

Wohnouti? To je partička sympaťáků, co za sebou nechávají vyprodané kluby. Baví lidi jak svými vtipnými texty u písní, tak rozprávkou v pauzách mezi nimi. Café Klub Slavie zažije 9. a 10. dubna dvojkoncert na vlastní kůži. „O koncert byl enormní zájem, proto jsme zvolili dva termíny a vyplatilo se!“ je rád za zájem majitel klubu Petr Smutný.

K věci. Koncert 10. dubna je beznadějně vyprodaný, ale přidaný koncert 9. dubna nabízí ještě pár lístků k prodeji. „K dnešní chvíli je ještě volných cca 50 vstupenek,“ upozorňuje Smutný. K dispozici jsou online na CBsystemu, anebo jsou ještě na baru Café Klubu Slavie. Počet je omezený, takže doporučujeme spěchat.

Tour Laskonky a kremrole je jízda k osmé desce kapely Wohnout. Nebojte, ani v tomto albu Wohnouti neutekli od svého smyslu pro humor, od vlastního stylu a ojedinělého pěveckého podání. Wohnouti od svého zrodu mluví vlastním jazykem. Nikomu snad ani za ty roky nedošlo, že vlastně nemají zpěváka. Bratři Homolové si ze svých unikátních hlasů udělali přednost a rozhodně je každý na první poslech pozná!

Součástí koncertu nebudou jen nové písně z nového alba, ale určitě se všichni dočkají svého. Pumelice jako Banány, Vrátnej, Gastrosexuál, anebo Sej-ko-no-pí si zazpívájí bezesporu všichni, kteří na koncerty urvou lístky.

Dejte pozor na start! Ve čtvrtek začne koncert ve 20:00 a v pátek se první tóny rozezní ve 21:00! „Je to z důvodu všedního dne. Aby se ze čtvrtka na pátek návštěvníci vyspali do práce, ale kdo chce, může pařit do rána, rozhodně nebudeme hned po konci koncertu zavírat vrata od klubu. No a v pátek je to jasnej mejdan, tak začneme déle,“ uzavírá s úsměvem Petr Smutný.

Tak se uvidíme, sympaťácí!

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát dvě vstupenky na čtvrteční koncert, které si mezi sebe rozdělí dva čtenáři rovným dílem. Každý tedy dostane po jednom lupenu. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrteční 10. hodiny ranní následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

V kapele Wohnout hrají bratři Homolové. Správně je odpověď C.

Po jedné volné vstupence vyhrály čtenářky Hana Machalová a Ilona Pechová. Blahopřejeme!

Štítky Café Klub Slavie, Wohnout, Laskonky a kremrole, Homola, koncert, vstupenka, Velikonoce, Petr Smutný, soutěž, Drbna.cz, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojkoncert Wohnoutů po Velikonocích v Café Klubu Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.