Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dance Bar Paradox- Vítěz kategorie nejlepší klub ČR

S obrovskou radostí vám oznamujeme, že Dance bar PARADOX se stal VÍTĚZEM v prestižní soutěži BAR AWARDS 2011 v kategorii Nejlepší klub! Je to pro nás neuvěřitelný úspěch, českobudějovický klub prorazil v obrovské konkurenci prestižních pražských klubů!

Poprvé v historii Czech Bar Awards letos nebyla do hlasování zapojena veřejnost. Výsledky jsou tedy výhradní volbou odborníků a profesionálů gastronomického průmyslu, z nichž byla sestavena více než šedesátičlenná Bar Awards Academy. Hodnotila se především celková úroveň podniku, originalita, kvalita služeb, profesionalita, znalosti a dovednosti personálu, nabídka, interiér a atmosféra.Ohromně si ocenění vážíme, děkujeme všem, kteří na něm mají zásluhu, a především vám, našim milým hostům, za obrovskou podporu a přízeň! 



Kategorie Nejlepší klub je vyhrazena pro kluby, hudební kluby všech žánrů, taneční kluby, diskotéky apod. v České republice s určitým programem a pevným barem. Partnerem kategorie Nejlepší klub byl vybrán Fernet Stock Z Generation, od kterého jsme získali poukaz na odběr zboží v hodnotě 10.000 Kč. Děkujeme!

Jak se vybíraly vítězné podniky?
Poprvé v historii Czech Bar Awards letos nebyla do hlasování zapojena veřejnost. Výsledky jsou tedy výhradní volbou odborníků a profesionálů gastronomického průmyslu, z nichž byla sestavena více než šedesátičlenná Bar Awards Academy. Model odborné akademie se osvědčil například u Bar Awards v Německu. Gastronomický odborník nahlíží na mnohá kritéria s větší přísností a z více úhlů než běžný host. Týká se to například správnosti přípravy, dodržení postupu nebo skladby ingrediencí použitých pro daný drink, což laik nemusí vždy znát.

Do jednotlivých kategorií navrhl každý z akademiků pět podniků, které podle jeho názoru nejlépe splňují předem stanovená kritéria a zasluhují si pozornost. Pět nejčastěji jmenovaných spolu s šestým, vybraným zástupci časopisu Barlife, postoupilo o krůček blíž k vítězství ve své skupině. V průběhu října pak zástupci odborné poroty navštívili všech třicet finalistů osobně a prověřili je dle 27 přísných kritérií. Ve svém hodnocení zohlednili prostředí (čistota baru - barový pult, kávovar, stoly, sklenice, podlaha, popelníky, toalety – jejich čistota a celkový dojem, hudební kulisa), personál (vzhled uniformy personálů, přátelské jednání, zručnost při přípravě, znalost nabízeného sortimentu), komunikaci (navázání kontaktu, zjišťování preferencí, aktivní nabídka, průběh vyúčtování) a produkt (vzhled a přehlednost menu, vzhled a chuť objednaného nápoje, originalita nabídky) a další aspekty.

Porota rozhodla a v pondělí 31.10. byl letošní ročník Czech Bar Awards završen slavnostním vyhlášením vítězů. Nejlepšími podniky v České republice v jednotlivých kategorií se pro rok 2011 staly :

Nejlepší café bar/kavárna- Coffee Můj šálek kávy, Praha

Nejlepší cocktail bar- Bugsy's Bar, Praha /v této kategorii byla nominována i českobudějovická Žlutá ponorka mezi 6 mejlepších cocktail barů v ČR jako jediný mimopražský bar!/

Nejlepší hotelový bar- Barego, Praha

Nejlepší pub/pivní bar partner- Pivovarský klub, Praha

Nejlepší klub- Dance bar Paradox, České Budějovice

Více o soutěži CZECH BAR AWARDS 2011 najdete na stránkách.

Autor: Miroslav Řehoř

Štítky Česko, Praha, vzhled, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frank Flint

Bomba! Gratuluju! Pub Animals věděli, kde natočit klip :)

Čtvrtek, 3. listopadu 2011, 00:40Odpovědět

Dance Bar Paradox- Vítěz kategorie nejlepší klub ČR  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.