Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Další drumandbassové šílenství vypukne již v pátek

Je to tu! Po dvouměsíční přestávce se vrací ultimátní dnb mejdan Somersby Gangster Trippin'. V rámci letního festivalu Central Park Slavie se roztočí gramofonové desky hned třikrát, a poprvé už v pátek. Venkovní řádění bude zdarma. Hvězdou úvodní párty bude miláček publika Bifidus Aktif.

Jako každý rok se Gangster Trippin' představí na festivalu Central Park Slavie. Letos uvede převážně tři druhy hudebních stylů. Venkovní letní scéna u Slavie bude v poklidnějším rytmu. Budou převažovat Djs, kteří si lahodí v pomalejším beatu než je drumandbass.

Celé Gangster Trippin' načne v pátek hned zostra headliner Bifidus Aktif /let it roll, shadowbox/. DJ, který je snad nejznámějším tuzemským drumandbassovým mágem. Hraní ze čtyř přehrávačů najednou mu nedělá sebemenší problém a pro publikum je to naprostý hudební orgasmus!

Bifida Aktifa můžete slyšet hrát na největších festivalech, co znáte! Je jedním z pořadatelů legendárního Let It Rollu, harcovníkem největší a nejznámější drumandbassové crew Shadowbox.

Jako perličku si pořadatelé domluvili exkluzivní dvojset, kdy první proběhne na venkovní scéně a Bifi se představí pod housovým pseudonymem Bioactive (Bifidus Aktif in special bas music / edm set).

Jedním DJem to ale nekončí! Start celého dne obstará Edli Live. Směs dubstepu, house music až po ambient, a to živě z live instrumentů, kdy bude každý tón originálem. Poté nastoupí ostřílená dvojice Thinngy & Slavick s energií našlapaným breakbeatovým setem.

„Na jejich vystoupení se obzvlášť těším, je to opravdu salva hudební energie,“ vyzdvihuje pořadatel akce DJ HellSmith.

Po 22. hodině se přesune taneční šílenství do 30 metrů vzdáleného Café klubu Slavie. Jako první se uvnitř představí mistr liquid drumandbassu DJ Tubus. Po něm se za gramofony postaví DJ M4d.doc, který si svou precizní technikou vysloužil svůj settime i na velkolepém Let It Rollu.

Po něm přijde již zmiňovaný mistr Bifidus Aktif, kterého vystřídá domácí HellSmith s dávkou melodických drumandbassových pecek. Plejádu DJů zakončí mladá dvojice Fury a Weed, kteří na závěr přitvrdí basu!

„Je se na co těšit! Tahle párty bude opravdu ultimátní a my se těšíme na rozpařené publikum, které je na letních Gangster Trippinn'ech již tradicí. Se uvidíme!“ natěšeně kýve hlavou HellSmith.

Časový lineup

18.00 - 19.30 Edly live
19.30 - 21.00 Thinngy + Slavick
21.00 - 22.00 Bioactive (Bifidus Aktif in special bas music / edm set)
22.10 - 23.10 Tubus
23.10 - 00.30 M4d.doc
00.30 - 02.00 Bifidus Aktif  /DNB set/
02.00 - 03.00 HellSmith
03.00 - 05.00 Fury b2b Weed

Po 22. hodině je vstup do klubu symbolických 30 Kč.

Tisková zpráva
Chilli Production

Štítky Gangster Trippin, Café klub Slavie, Central Park Slavie, festival, BiFi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další drumandbassové šílenství vypukne již v pátek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.