Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čtvrtek a pátek budou u Slavie plné energických rytmů

Festival Central Park Slavie po volném týdnu pokračuje pěkně od podlahy. Těšte se například na dnešní rock'n'rollovou a bluesovou show od Mustang Bluesride či páteční nevybíravou energickou smršť v podání Live Music Superheroes.

Mladší i starší publikum, retro mají rádi všichni! Organizátoři Central Parku Slavie to dobře vědí, a proto připravili na čtvrtek den plný klasických rytmů a songů. Dnešek bude patřit jazzu, rock'n'rollu a dalším retro rytmům, které tolik milujeme.

V 19 hodin zahrají Bra3 v rytmu. Pražské uskupení jedinečných muzikantů představí svou hudbu oscilující na pomezí funky, blues a latin jazzu.

Následují Mustang Bluesride, rock'n'rollová a bluesová show v podání ostřílených jihočeských muzikantů. Jádro sestavy tvoří hráči z kultovní hardrockové kapely In Memory. Koncert nabídne pecky od The Doors, Boba Dylana, Cream, Jimiho Hendrixe a další.

Od 22.30 hodin přijďte na afterparty, kde to rozjedou Retroparty DJ´s! Značka Retroparty, to je záruka té nejlepší hudební a taneční zábavy až do pozdních nočních hodin! A klidně si můžete vzít i svůj nejlepší retro kostým, budete za hvězdu.

V pátek 8. srpna zahrají od sedmi hodin večer Live Music Superheroes. Tihle muzikanti si hrají s hudebními žánry, jako jsou gypsy jazz, swing, balkán, folklor či kletzmer.

Poté, od 20.30 hodin, vystoupí Epy de mye. Těšte se na energické vystoupení, písně s českými texty, precizně sezpívané vokály - prostě skvělý koncert. Kapela pravidelně hraje na hlavních scénách velkých festivalů a ročně odehraje kolem osmdesáti koncertů. Zahrála si už například na Rock for People, festivalech Votvírák, United Islands či Open Air Přeštěnice. A v Central Parku Slavie to určitě rozjede stejně tak, jako na velkých pódiích!

Ukažte, že v Českých Budějovicích je spousta nadšených hudebních fanoušků.

Central Park Slavie už jede, je celý zdarma a pořadatelé po vzoru moderních festivalů založili vlastní online sbírku, kde jim můžete přispět na festival a jeho rozvoj a dostanete za to ještě parádní odměnu.

Tisková zpráva
www.klubslavie.cz

Štítky Central Park Slavie, festival, hudba, letní scéna, KD Slavie, České Budějovice, jazz, retro, Bob Dylan, Jimi Hendrix, The Doors, Cream, Rock for People, Votvírák, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtvrtek a pátek budou u Slavie plné energických rytmů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.