Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čínský národní cirkus si v neděli užijí také Budějčáci

Proslulý Čínský národní cirkus dorazil do České republiky s nejvýpravnější a nejpropracovanější show ve své historii nazvanou Shanghai Nights - čínský zázrak mezi včerejškem a dneškem. Do českobudějovcké Budvar Arény umělci zavítají tuto neděli od 16 hodin!

Vzrušující příběh, strhující hudba a především nevídaná akrobatická čísla vzbuzují na všech dosavadních zastávkách evropského turné Čínského národního cirkusu mimořádnou pozornost a nadšené ohlasy, představení končí dlouhými ovacemi ve stoje.

Čínští umělci během čtyř měsíců absolvují téměř 200 představení po celé Evropě. Z České republiky se přesouvají do Německa, takže nemůže být přidáno žádné další představení, a to i přestože většina vstupenek na show Shanghai Nights v Liberci, Ostravě, Brně, Pardubicích, Praze a Českých Budějovicích je již vyprodána a z předprodejů rychle mizí i ty zbývající.
Tradičně velký zájem o vystoupení Čínského národního cirkusu letos ještě umocňuje fakt, že není jisté, zda a kdy soubor do České republiky opět zavítá.

Nová show Shanghai Nights diváky zavede do jednoho ze šanghajských barů. Šanghaj - často označovaná za Paříž Orientu, byla od poloviny 20. století rychle se rozvíjejícím, dynamickým městem, ve kterém se mísily nejrůznější kultury, národnosti a projevy globální módy. Po tisíciletí nedotčená čínská kultura se postupně prostřednictvím tohoto ambiciózního přístavního města otevírala novému uspořádání světa.

Tradice a inovace se spojovaly také v akrobacii, na základě více než 2000 let starého umění vznikala nová forma projevu. Soubor výjimečných artistů Čínského národního cirkusu prezentuje tuto přeměnu v strhujícím představení, prostřednictvím unikátních akrobatických sestav. Vzpírání, žonglování a točení talíři, akrobaté díky ‚vnitřní síle‘ Chi Kung imunní vůči čepelím dýk, hadí muži a ženy, stoje na rukou a salta, kouzlení a Chiao Ti, zápasy a simulace zvířecích pohybů v bojových tancích...

Předprodej posledních vstupenek na nejlepší světovou akrobatickou show - Čínský národní cirkus - Shanghai Nights probíhá v síti Ticket Art.

Ceny vstupenek: 990, 790, 590, 390 Kč (ZTP/P - 99 Kč + doprovod za plnou cenu).

Termíny představení

18. 3. 2014 od 19 hod. - Liberec, Tipsport Arena
19. 3. 2014 od 19 hod. - Ostrava, Sareza
20. 3. 2014 od 19 hod. - Brno, Hala Vodova
21. 3. 2014 od 19 hod. - Pardubice, ČEZ Arena
22. 3. 2014 od 14 hod. - Praha, Kongresové centrum
22. 3. 2014 od 19 hod. - Praha, Kongresové centrum
23. 3. 2014 od 16 hod. - České Budějovice, Budvar Aréna
24. 3. 2014 od 19 hod. - Bratislava (Slovensko), Hala Pasienky

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát čtyři vstupenky, které si mezi sebe rozdělí dva čtenáři rovným dílem. Každý tedy dostane dva lupeny. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 10. hodiny dopolední následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Čínský národní cirkus vystupuje už 25 let. Správně je tedy možnost B.

Po dvou vstupenkách na nedělní představení vyhráli čtenáři Radka Bednářová a Radek Stránský. Blahopřejeme!

Tisková zpráva
www.cinsky-narodni-cirkus.cz

Štítky Čínský národní cirkus, České Budějovice, Budvar aréna, soutěž o vstupenky, cirkus, představení, vstupenka, Česko, soutěž, Praha, Brno, Ostrava, Liberec, Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čínský národní cirkus si v neděli užijí také Budějčáci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.