Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Chcete pařit? Gangster Trippin chystá dvě akce v řadě

Gangster Trippin On Tour zavítá ve čtvrtek do budějckého Café Klubu Slavie, v pátek pak s extra hostem Djem Pixiem do Cehnic.

V rámci vítaní vysokoškoláků se ve čtvtek v Café Klubu Slavie rozechvějí bassové membrány taneční hudbou. Čekají nás všechny oblíbené elektronické styly - DnB, Dub Step, Break, Progressive house, Grime a UK music!

Vybraný koktejl těch největších hitů z daných žánrů vám naservírují hosté organizátora akce Dje HellSmitha /chilli/.

„Je to výběr top dj´s, které České Budějovice nabízí, opravdová smetánka,“ usmívá se potutelně. „Tradičně vás čeká hutný zvuk, který už je na našich akcích tradicí. Vozíme si svůj zvuk, aby akce měla tu pravou úroveň,“ dodává HellSmith a mne si šibalsky dlaně o sebe.

Z dnb scény se představí lamači dívčích srdcí Sergi & Clipper, kteří spolu s Djem HellSmithem lahodí uchu liquid dnb, což je komerčnější styl DnB. Ke konci přitvrdí M4d.doc a jeho dávka Neura.

Dubstep, Grime či UK music do vás nasypou Hero, Young Cee a Phill. Rezidenti dnes hodně oblíbených mejdanů Dirty Dancing. „Budete mít ruce nahoře, kluci hrajou chvíli, ale hodně se zlepšují,“ podotýká Dj HellSmith se zdviženým ukazováčkem.

Breakovou scénu podpoří ostřílený matador Thinngy. Přesné mixy a promyšlené sety jsou u něho nepsaným pravidlem.

Akce začíná ve 21 hodin v Café Klubu Slavie a bude končit prý až tehdy, když všichni prošoupou střevíce. Vstup bude za 50 korun, držitelé průkazu ISIC půjdou za 30 kaček.

Za DnB legendou do Cehnic

V pátek čeká milovníky dnb opravdová lahůdka v Cehnicích. Přijede zahrát DnB legenda Dj Pixie! Support Gangster dj´s je samozřejmá.

„Připravujeme 20 kilowatt zvuku, tanečnice a ochutnávky vodky zdarma. Snad na to pak uvidíme,“ směje se dobře naladěný HellSmith. „Bude to opravdu mega mejdan, tak tam buď!“ vzkazuje na závěr.

Zdroj: Chilli Production

Štítky Gangster Trippin On Tour, Café Klub Slavie, Cehnice, České Budějovice, styl, Dirty Dancing

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete pařit? Gangster Trippin chystá dvě akce v řadě  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.