Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Café klub Slavie prošel rekonstrukcí a zve na hvězdy

Nejen bohatý kulturní program, ale také vylepšené zázemí pro návštěvníky i účinkující jsou tou nejlepší pozvánkou do Café klubu Slavie. Nekuřácké prostory v přízemí spolkového domu se během léta dočkaly rekonstrukce, díky které můžou jeho provozovatelé zvát na pódium hvězdné hosty.

Těmi nejvýznamnějšími změnami jsou oprava vzduchotechniky, zvýšení pódia, odstranění stropní konstrukce, která bránila lepšímu výhledu na pódium, zvětšení baru, vytvoření prostoru pro zvukaře nebo vybudování backstage pro umělce a nových světel v celém prostoru.

„Potřebovali jsme přizpůsobit prostor pro přípravu umělců, protože s narůstající kvalitou pozvaných kapel, jako jsou Monkey Business, Aneta Langerová, Tata Bojs a další, narůstaly i nároky. Nově je v backstage sprcha, toalety a další výhody, aby se u nás všichni cítili dobře,“ vysvětluje Lukáš Zahradník, dramaturg Café klubu Slavie, jenž má zároveň na starosti veškerou techniku.

Díky podpisu nové smlouvy s městem České Budějovice má totiž Café klub jistotu, že bude beze změny fungovat až do doby, než začne kompletní rekonstrukce kulturního domu Slavie.

„Sice jsme si řekli, že nebudeme vázáni na tento prostor, který je ovšem úžasný a má jedinečnou atmosféru, s městem přesto budeme dál jednat o případné další spolupráci. Teď je ale předčasné říkat, co se bude se spolkovým domem dít do budoucna. Každopádně další minimálně dva roky můžeme v nastoleném programu pokračovat,“ říká PR manažer klubu David Matějíček.

Po uplynulém koncertu Mig 21 se do Slavie chystají další kvalitní umělci. Už v listopadu tady zahraje například The Alvik, zajímavé uskupení muzikantů z celého světa v čele s černošskou zpěvačkou ze Spojených států, chybět nebudou kapely Švihadlo či Zrní, třicáté narozeniny přijede oslavit skupina Švihadlo a sezona vyvrcholí prosincovým koncertem Dana Bárty s Illustratospherou.

„Na vánočním večírku s tradičními smaženými kapry a vánočním programem v sobotu 21. prosince navíc oslavíme druhé výročí otevření klubu. Jako předčasný dárek jsme si nadělili koncert legendární kapely J.A.R., který si hodláme naplno užít a podělit se o jedinečný klubový moment se všemi návštěvníky,“ přidává pozvánku na závěr roku David Matějíček.

A ještě jedna příjemná novinka! Před několika dny spatřila světlo světa aplikace s programem do mobilních telefonů. „Chtěli jsme, aby se návštěvníci dozvěděli o našem programu co nejpohodlněji a nejrychleji. Aplikace umí například vybrat z programu oblíbenou akci a upozornit na ni. Samozřejmě je k stažení zdarma,“ ujišťuje Lukáš Zahradník.

Kompletní program můžete najít také na oficiálních webových stránkách Café klubu Slavie.

Štítky Café klub Slavie, rekonstrukce, nekuřácký klub, kulturní dům Slavie, J.A.R., Dan Bárta, hudební skupina, koncert, Aneta Langerová, Monkey Business, Švihadlo, Tata Bojs, dům, Mig 21, Zrní, USA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Café klub Slavie prošel rekonstrukcí a zve na hvězdy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.