Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějckou DNB scénu ve Slavii nakopne Philip TBC

Nastal čas na další Gangster Trippin! Ze stáje shadowbox dorazí do Budějc na Let It Roll Winter Warm-Up legendární DJ a producent Philip TBC. Týpek, co hrál v Číně, Francii, Rumunsku, Švédsku a dalších zemích. Café Klub Slávie tak opět zažije mejdan s velkým M a další českou top djskou hvězdu.

„Po novém roce je třeba v Budějcích zase nakopnout DNB scénu,“ říká producent akce Otta Kovařík z agentury Chilli Production. „Philip se k nám moc těší, prý je to u nás vždycky parádní mejdan, tak doufám, že ho nepřivedeme v omyl,“ dodává.

Po jeho boku se v Café Klubu Slavie za gramofony postaví legenda jihočeské scény Dj Atomhead z Tramax-x crew. Své jugle desky opráší i Dj Ramel, který přijal pozvání po dlouhé době na DNB mejdan. Dj Clipper a Thinngy se postarají o příjemné melodické pecky.

„Thinngy zahraje DNB set. Na to se těším, poslední dobou hrál hodně breaky, ale jeho DNB sety jsou vždycky nadupaný melodií a nikoho nenechají v klidu,“ tvrdí Kovařík.

Za crew Chilli vystoupí otec Ganster Trippin Dj HellSmith. Na závěr svou dávkou tvrdšího DNB přispěje Dj Dirty Boy, mladý nadějný producent a Dj z Kerong.cz crew.

Čeká vás opět kvalitní zvuk od Honzy Zvánovce - asi 8 KW čistýho JBL zvuku!

Čekuj videopozvánku od Philipa TBC!

Line-up

20.00 - 22.00 AtomHead /breakz/
22.00 - 23.00 Ramel /jungle/
23.00 - 24.00 Thinngy /dnb/
00.00 - 01.15 PHILIP TBC
01.15 - 02.15 HellSmith /dnb/
02.15 - 03.15 Clipper /dnb/
03.15 - 04.15 Dirty Boy /hard dnb/

Soutěž o vstupenky

Nasdílej odkaz na facebookovou událost a pošli printscreen (snímek obrazovky) se sdíleným odkazem na e-mail redakce@budejckadrbna.cz. My poté náhodně vybereme pět čtenářů a každý z nich získá jeden lupen na Let It Roll Winter Warm-Up zdarma!

Tisková zpráva

Štítky Philip TBC, Gangster Trippin, Let It Roll Winter Warm-Up, Café Klub Slavie, mejdan, párty, České Budějovice, producent, Francie, Čína, Švédsko, Rumunsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějckou DNB scénu ve Slavii nakopne Philip TBC  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.