Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějce podlehnou rocku a metalu. Dead End je tady!

Čtyři pódia, tři kluby a skoro třicet koncertů. To všechno během jediného večera! Už v pátek ožijí Budějce třetím ročníkem prestižního Dead End Festivalu, který přinese to nejlepší z české klubové scény v žánru od rocku až po metal. Chybět nebudou ani dvě zahraniční kapely. „Bude to úchvatná záležitost!“ hlásí organizátoři.

Obří kulturní akce startuje v 18 hodin koncertem Another Fake Heroes v KD Gerbera, po deseti minutách se rozezvučí také Marty´s Club a Mighty Bar Velbloud. Ve čtvrt na sedm pak ožije i druhé pódium v Gerbeře.

Kdo dorazí na festival dřív, tak si od 17 do 18:10 hodin může koupit pivo za super cenu – desítka bude stát 10 korun, dvanáctka 12 Kč. A to všechno díky pivovaru Budweiser Budvar, který je společně s kapelou Satisfucktion organizátorem Dead Endu.

„Zvu všechny Budějčáky na pravděpodobně největší indoor festival v Čechách. Rozhodli jsme se, že Dead End letos uděláme v opravdu velkém stylu. Kromě Satisfucktion se posluchačům představí třeba Atari Terror, Locomotive, z německých Drážďan přijedou úchvatní Gorilla Monsoon a Beissert. Bude to opravdu stát za to!“ láká na páteční festival Brand manager Budvaru Aleš Eder.

Vstupenky stojí v předprodeji 250 korun, na místě pořídíte lupen, se kterým máte otevřené dveře do všech klubů, o padesát ´kaček´ dráž. „Budeme se snažit dát jak fanouškům, tak i kapelám maximálně profesionální servis. Nikde nebudou fronty, když se napíše, že koncert začne ve čtvrt na devět, tak opravdu začne ve čtvrt na devět, navíc bude připraven ten nejlepší zvuk a nejlepší světla. Kromě toho dostanou všechny kapely požadovaný honorář,“ řekl Aleš Eder.



„Jednak děláme radost lidem, protože taková akce není v Čechách úplně běžná, natož pak v Budějcích, na druhé straně říkáme kapelám, že i tady se to dá udělat sakramentsky dobře. Důkazem je, že se nám po každém ročníku hlásí desítky skupin, že si tady chtějí zahrát, a od fanoušků chodí stovky děkovných dopisů. Obsah mnoha z nich vůbec není publikovatelný,“ smál se Eder.

Další informace si můžete přečíst na oficiálním webu festivalu www.deadend.cz.

Štítky hudební skupina, koncert, festival, rock, České Budějovice, Česko, Budějovický Budvar, Atari

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

Hernajs....to je výzva!!!!

Čtvrtek, 24. listopadu 2011, 12:46Odpovědět

Bezedný Frank

Rovnou z práce na akci :-) Od 17 do 18:10 hodin je pivko za pár kaček a to : Desítka za deset a dvanáctka za dvanáct :-) to abych těch dvanáctek vypil za tu dobu deset :-)

Čtvrtek, 24. listopadu 2011, 12:40Odpovědět

Budějce podlehnou rocku a metalu. Dead End je tady!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.