Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Březen je v Café klubu Slavie nabitý akcemi

Program Café klubu Slavie nabídne jedinečné akce, které uspokojí i ty nejnáročnější konzumenty skvělé hudby. Těšte se na nezapomenutelné koncerty i oblíbené taneční akce. Březen předznamenává nabušený jarní program Slavie.

Pro rozehřátí si na začátku měsíce můžete ve středu 5. března poslechnout Kaltenecker’s 1705, maďarské fusion muzikanty, kteří slibují moderní jazz.

V pátek 7. března od 21 hodin to ve Slavii rozjede kultovní kapela Sto zvířat, která dělá radost svým fanouškům už pěknou řádku let. Tentokrát se s nimi posluchači můžou vypravit do 90. let minulého století. Sto zvířat totiž zahrají náplň svého projektu Nekrosongy. Songy, na které jste už dávno zapomněli, i písně, které ještě nikdy nikdo neslyšel.

V pátek 14. března se ve Slavii v rámci svého turné k desce Šero představí umělecký projekt Bratři Orffové. Jde o jejich druhé album vydané po osmi letech.

Vrcholem března bude bezesporu koncert kapely Monkey Business, která naplní Slavii v sobotu 22. března. Speciální klubové vystoupení slibuje mejdan až do rána.

Oddech nečekejte ani na konci měsíce. V pátek 28. března se představí Traband a vzápětí v sobotu 29. března Fast Food Orchestra, která se vrací ke svým ska kořenům. I tenhle víkend tedy můžete čekat parádní akce.

V klubu Slavie nezapomněli ani na oblíbený Somersby Gangster Trippin, tentokrát v pátek 21. března, a to rovnou s hvězdou Deadly Viperz DJ Akirou. Zakladatel akce Dj HellSmith navíc slaví narozeniny, takže celá noc bude jedna velká oslava. Pozvání přijali DJ Hanzall /beatz.cz, therapy sessions/, DJ M4D.DOC /beatz.cz/, Dj Thinngy /frutakru/, Tubus /beatz.cz/, Clipper /kerong, beatz.cz/.

Pokud máte raději latinskoamerické tance, přijďte si zatančit v sobotu 15. března na Rumbu Latinu. Ve čtvrtek 27. března se navíc představí Los Rumberos Dúo se svou podmanivou afro-kubánskou hudbou.

Duben bude v klubu neméně zajímavý. Lístky na koncerty seženete přímo v klubu Slavie nebo v síti CBsystem. Více informací o programu se dozvíte na stránkách www.klubslavie.cz.

Tisková zpráva

Štítky Café klub Slavie, březen, program, Monkey Business, Kaltenecker’s 1705, Sto zvířat, Bratři Orffové, Traband, Somersby Gangster Trippin, Rumba Latina, Los Rumberos Dúo, koncert, hudba, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Březen je v Café klubu Slavie nabitý akcemi  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.