Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Arte della Tlampač a Strong Coffee zaplnily Slavii

V pátek večer to v Café Klubu Slavie kulturně vřelo. Nejdříve proběhlo představení nezávislého divadelního spolku Arte della Tlampač, pak koncert budějcké kapely Strong Coffee a aby toho nebylo málo, tak ještě dorazila kapela Shoe Cut z Karlových Varů.

Čistě chlapecký divadelní soubor Arte della Tlampač navodil dobrou náladu u všech příchozích hned na začátku večera. „Oni jsou báječní, mám je děsně ráda. Minule jsem se nedostala na jejich představení, protože už se tam nedalo vejít,“ svěřila se Budějcké Drbně Marta Krotká.

Příjemnou atmosféru podpořila i oblíbená budějcká kapela Strong Coffee, která si na toto vystoupení vzala na pomoc i tři studentky konzervatoře. „Ty housle mi k té jejich muzice moc sedí. Je to parádní koncert,“ přiznal Václav Janů. Nechybělo ani promítání jejich prvního klipu.

Na závěr se na pódiu objevila kapela s opravdu originálním názvem Shoe Cut, která poslední držáky dostala pořádně do varu.

Štítky Arte della Tlampač, Strong Coffee, Café Klub Slavie, hudební skupina, Karlovy Vary, koncert, představení, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Arte della Tlampač a Strong Coffee zaplnily Slavii  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.