Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Areál pivovaru se chystá na velkolepý Budvar Fest

Šestý ročník hudebního Budvar Festu proběhne opravdu ve velkém stylu a nabídne i velmi zajímavý doprovodný program. V areálu pivovaru Budějovický Budvar zahraje v úterý celkem osm kapel, z toho pět zahraničních. Hlavní hvězdou festivalu bude norská skupina Turbonegro.

Kromě skvělého hudebního zážitku čeká návštěvníky také zahájení seriálu BU2R MonuMental Tour. Tyto otevřené skateové závody v disciplínách streetstyle a minirampa se letos uskuteční i v dalších městech po celé republice.

Pouze diváci v Českých Budějovicích ale budou mít možnost vidět bikovou exhibici na U-rampě a kromě toho se představí špička české skateové scény.

Protože organizátoři očekávají značný zájem fanoušků z celé České republiky i ze zahraničí, budou vybrané rychlíky z Prahy v úterý 30. dubna mimořádně zastavovat také na Severní zastávce v Českých Budějicích, tedy v těsné blízkosti pivovaru. V areálu festivalu Budvar Fest bude zajištěno občerstvení.

„Značka Budweiser Budvar v posledním období podporuje především nejrůznější alternativní styly a obecně nemainstreamovou kulturu. Proto říkáme NE mainstreamu a NE masové zábavě pro každého. Budvar Fest letos nabídne mimořádně zajímavé hudební zážitky, které nejsou v naší zemi běžně k vidění,“ říká Aleš Eder, brand manažer značky Budweiser Budvar.

Kultovní norská deathpunková kapela Turbonegro přijede do Českých Budějovic představit nového zpěváka a s ním i své poslední album Sexual Harassment. Po čtyřech letech se tak Turbonegro, kteří jsou známí především díky geniálnímu mixu hardcoru, metalu, punku a glam rocku, své typické dekadentní image a živelné pódiové show, ukážou českému publiku v nové sestavě.

Doplní je například kalifornská punkrocková kapela Strung Out, hardcoroví Title Fight z Pensylvánie, Sonic Boom Six z Británie a němečtí The Crimson Ghosts.

Návštěvnicí, kteří přijdou do 18 hodin (vchod z ulice Kněžskodovorská), budou mít vstup na akci zdarma. Poté bude vstupné ve výši 1000 Kč.

Aktuální informace a novinky se budou průběžně objevovat na Facebooku Budweiser Budvar.

Program Budvar Festu

14:00 Otevření areálu pro veřejnost
14:30 - 15:00 Better Way (ČR)
15:15 - 15:45 Dezinfekce (ČR)
16:00 - 16:30 Satisfucktion (ČR)
17:05 - 17:45 The Crimson Ghosts (Německo)
18:20 - 19:00 Title Fight (USA)
19:35 - 20:20 Strung Out (USA)
21:00 - 21:45 Sonic Boom Six (UK)
22:25 - 23:30 Turbonegro (Norsko)

Program závodu BU2R MonuMental Tour

13:00 - 14:30 Registrace a volný trénink
15:00 - 16:30 Kvalifikace street
16:45 - 17:10 Exhibice BMX
17:00 - 17:45 Minirampa
18:00 - 19:00 Finále street
19:00 - 19:20 Best trick (na dvojce)
19:30 - 20:00 Vyhlášení vítězů

Tisková zpráva

Štítky Budvar Fest, Budějovický Budvar, Budweiser Budvar, festival, hudba, České Budějovice, pivovar, hudební skupina, Turbonegro, Česko, styl, Strung Out, Sonic Boom Six, USA, Velká Británie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Areál pivovaru se chystá na velkolepý Budvar Fest  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.