Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Akrobati z Francie předvedou divadelní show

V rámci můžete dnes od 19.30 hodin vidět v divadelním sále DK Metropol představení The Cirque must go on, neboli Cirkus musí pokračovat, v podání akrobatů La compagni d´Eux z Francie. Budějcká Drbna vám přináší soutěž o vstupenky.

Dva znalci a nadšenci se rozhodnou zachránit zdánlivě nepodařenou cirkusovou show. Obléknou se do třpytivých kostýmů a spojením kaskadérských kousků i slovních hříček jako by měli vše pod kontrolou, a tak oba aktéři divákům poodhalují opravdový život umělce.

Divák se ponoří do cirkusu předvedeného dvojicí akrobatů. Jejich zdánlivá nejistota zakrývá a zároveň povyšuje jejich umění. Úsilí se tak postupně mění v krásu, nebezpečí v nadání a strach ve třpytky! The Cirque must go on...

Vstupenky stojí 120 Kč, členové Francouzské aliance si je můžou pořídit za 80 korun. Pokud ale nechcete platit vůbec nic, zapojte se do soutěže s Budějckou Drbnou.

Blesková soutěž bude probíhat do dnešní 14. hodiny. Na e-mailové adrese soutez@budejckadrbna.cz očekáváme vaše odpovědi na následující otázku. Dva šťastlivci získají každý po dvou vstupenkách.

Jaká organizace pořádá Festival Francouzský podzim?

A) Francouzská aliance
B) DK Metropol
C) Město České Budějovice

Do elektronické zprávy s vaším tipem nezapomeňte připsat jméno a telefonický kontakt, abychom se mohli s výherci spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Dnešní vystoupení pořádá Francouzská aliance. Správně tedy je možnost A.

Po jednom volném vstupu vyhrávají čtenářky Jindřiška Jusková a Martina Petroušková. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky La compagni d´Eux, The Cirque must go on, Festival Francouzský podzim, DK Metropol, České Budějovice, akrobacie, Francie, vstupenka, soutěž, Dům kultury Metropol, Alliance française, představení, Drbna.cz, umění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Akrobati z Francie předvedou divadelní show  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.