Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Lake Malawi potěší v Café Klubu Slavie oblíbeným britpopem

Lake Malawi vydávají nový videoklip s Yemim a vyrážejí na akustické Furch Tour. Zastaví se v sobotu 14. listopadu i v Českých Budějovicích v Café Klubu Slavie! Albert Černý, bývalý zakladatel kapely Charlie Straight, buduje novou kapelu. Bude ještě lepší než byla Charlie Straight?

Lake Malawi vydávají nový videoklip k písni Young Blood. Režie se ujal Yemi A.D. a klip je natočený na jeden záběr 16mm kamerou za jízdy vlakem. Kapela současně vyráží na tour, během které se zastaví i v Café Klubu Slavie! A tento song určitě v sobotu uslyšíte.

Kapela představí dopředu se deroucí žánr britpop, který hýbe světem a do našich luhů a hájů se pomalu, ale jistě dostává také. Tento hudební žánr reprezentují například kapely Oasis nebo Blur.

Soutěž o vstupenky na vystoupení kapely Lake Malawi

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na vystoupení kapely Lake Malawi. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do sobotní 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Předchůdcem Lake Malawi byla kapela Charlie Straight. Správně je tedy odpověď A. Dvě volné vstupenky na dnešní vystoupení vyhráli čtenáři Petr Had a Lenka Vohradníková. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky hudební skupina, jezero Malawi, soutěž, Charlie Straight, Yemi A.D., vstupenka, Albert Černý, České Budějovice, Oasis, Blur, Drbna.cz, videoklip

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Lake Malawi potěší v Café Klubu Slavie oblíbeným britpopem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.