Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Světoznámý drum & bassový mejdan Therapy Sessions se blíží! Těšte se na zahraniční hvězdy

Potřebujete terapii! Devátý ročník světoznámého drum&bassového mejdanu pro silnější povahy se vrací v podobě netradičního karnevalu na nově objeveném místě, v industriálním prostoru továrny Sfinx! V ďábelském cirkusu hlavní stage se představí tři zahraniční hvězdy s řízným českým supportem a v D&B stage/lounge geodómu Somersby si vychutnáte poklidnější atmosféru s těmi nejznámějšími DJs z regionu. Přijďte v maskách rozpoutat tu nejbláznivější show, jaká se v jižních Čechách koná jen jednou za rok a láká fanoušky z celé ČR i ze zahraničí - v pátek 13. 11. 2015 se na vás těšíme,bude to nářez!

Undergroundová párty Therapy Sessions Czech Republic již devět let přináší do Českých Budějovic experty přes dark step, skull step, cross breed a další styly temné strany D&B. Tentokrát jsme pozvali následující sestavu - titána dark side drum&bassu, Justina Scholtemeyera z proslulého ametalem ovlivněného jihoafrického projektu COUNTERSTRIKE, elitního crossbreedového řezníka SWITCH TECHNIQUE z Polska, který nám představí svoje již třetí album právě v den vydání, a vroucí čerstvou krev z Portugalska – talentovaného producenta a DJe jménem C-NETIK. Od téhle drsné skvadry můžete očekávat pouze nekompromisní erupce sonického teroru, který posune vaši mysl na novou úroveň - žádné rádiové hity, žádná laciná gesta, ale ryzí přehlídku excelentní temnoty, odvrácenou tvář elektronické taneční hudby, která zůstává tím, čím chce být – platformou pro abstraktní vyjádření pocitů strhující k pohybu. Pokud jste dočetli až sem, zřejmě strhne i vás!

Návštěvníkům akce chceme i letos v rámci možností nabídnout maximální komfort – v prostorách hlavní stage najdete hned několik barů – RedBull, Somersby a pivní, většina plochy ovšem poslouží jako taneční parket s prvotřídním zvukem a světelnou technikou.V Somersby geodómu zahrají DJs k tanci i poslechu, najdete zde také několik míst k sezení, bary a stánek s merchandisingem, kde seženete letošní edici triček a kšiltovek. Optimální teplotu na obou stagích zajistí výkonná topidla. V blízkosti vchodu do haly bude umístěna šatna. Návštěvníci se budou moci pohybovat v rámci stagí a vnějšího vyhrazeného prostoru, kde naleznete také mobilní pánské toalety, dámské toalety jsou umístěny v hale.Prosíme návštěvníky o dodržování pořádku, využívání košů na odpadky a popelníků a respektování nočního klidu při pobytu pod širým nebem. V případě problémů neváhejte oslovit naši vstřícnou ochranku nebo zdravotnický personál.

Vstupenky jsou k dostání v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a knihkupectví KANZELSBERGER, www.ticketstream.cz (250 Kč + poplatek). Na tuto akci můžete zakoupit  E-TICKET, který si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova! Lístky v prodeji za cenu 250,- Kč také v kamenných obchodech Temple Store, Peace Store (ČB), Café Hostel (ČB) a Klub Velbloud (ČB). Vstupné na místě činí 300,- Kč. Z důvodu možností nového prostoru letos neprodáváme VIP vstupenky. Vstupenka je nevratná a po opuštění areálu ztrácí platnost. Maximální kapacita je omezena.

Do svých kalendářů si zapište pátek 13. listopadu 2015, místo konání: industriální prostor Pop-Up Sfinx – České Budějovice, U Smaltovny 115/2. Další informace najdete na našem webu (www.therapysessions.cz).

Soutěž o vstupenku na Therapy Sessions!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát vstupenku na tuto úžasnou akci. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování. Vyhrávají čtyři soutěžící.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Therapy Sessions se uskuteční ve Sfinxu. Správně je tedy odpověď B. Volnou vstupenku na akci vyhráli čtenáři Kristýna Benešová, Matěj Jiránek, Josef Fackenberg a Dominika Máchalová. Blahopřejeme!

Štítky therapy sessions, Sfinx, párty, vstupenka, České Budějovice, Česko, soutěž, Jihočeský kraj, maska, Red Bull GmbH, Polsko, Čedok, Portugalsko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Světoznámý drum & bassový mejdan Therapy Sessions se blíží! Těšte se na zahraniční hvězdy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.