Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Studenty rozžhavila v K2 rakouská kapela Erwin & Edwin

Červené rtěnky, barevné šaty, kšandy, čelenky, klobouky. Studenti v Budějcích se umí bavit stylově. Na třetí Student's Big Electroswing Party to žilo, a to hlavně kvůli rakouské skupině Erwin & Edwin, která se předvedla v tom nejlepším světle.

Odbyla desátá hodina, když Drbna překročila práh klubu K2, natěšená na další electroswingovou party. Při vstupu se malinko zarazila, uvnitř posedávalo pár skupinek mladých lidí, ale klub zel jinak prázdnotou. Když se pak rozhlédla o půl hodiny později, místnost začínala praskat ve švech. Stejný scénář jako na předešlých studentských mejdanech.

DJ Fox pomalu ale jistě roztančil téměř všechny postávající a bavící se skupinky. Holky si na svých outfitech daly záležet a někteří pánové také nezaháleli. „Rádi chodíme na podobné akce. Je to sranda, převléknout se do něčeho neobvyklého, výrazně se namalovat, člověk si hned připadá jinak. Jsem zvědavá na kapelu Erwin & Edwin,“ řekla Drbně studentka Bára Holičská.

Rakouská čtyřka hudebníků začala hrát sice poměrně pozdě, ale po první zahrané písni jim bylo vše odpuštěno. Neskutečná energie prýštila z kapely Erwin & Edwin. Je vidět, že kluky hrát baví, a to i na všechny možné hudební nástroje. Drbnu velmi zaujal zpívající bubeník. Málokterá kapela se může pochlubit zpěvákem sedícím za bicími.

V perfektní electroswingové jízdě pokračoval DJ Standokan, který si dal protentokrát předsevzetí, že bez prošoupaných střevíců nesmí klub nikdo opustit, a tak se tančilo do pozdních nočních hodin.

Štítky hudební skupina, České Budějovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Studenty rozžhavila v K2 rakouská kapela Erwin & Edwin  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.