Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Horní Plané zaburácí traktory. Dnes se uskuteční první ročník HP traktoriády

Mlázovy, Rozseč, Větřkovice... To vše jsou místa, kam každý rok vyrážejí majitelé traktorů se soutěživým duchem. Důvod? Traktoriády, které jsou už roky oblíbenou diváckou atrakcí. Nová tradice vzniká také v Horní Plané na Lipensku. Již dnes zde proběhne první ročník HP traktoriády.

„Zda se bude jednat o novou tradici našeho města, samozřejmě záleží na zájmu jak soutěžících, tak i diváků, které tímto zveme. Budeme rádi, když si s námi užijí trošku legrace,“ uvedl Jiří Hůlka, starosta Horní Plané.

Registrace se uskuteční od 13 hodin, přičemž hlavní soutěžní jízda odstartuje zhruba o 45 minut později. Účast je zdarma a stejně tak vstup na akci.

Organizátoři zároveň připravili doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit například na akrobatické jízdy přes překážky na kolech, děti se mohou svézt na traktorech a ve stanu, který bude po celou akci sloužit jako zázemí, od 16:30 zahraje živá muzika.

Štítky Horní Planá, traktor, Mlázovy, Větřkovice, Jiří Hůlka, tradice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Horní Plané zaburácí traktory. Dnes se uskuteční první ročník HP traktoriády  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.