Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hudební klub K2 v novém!

V českobudějckém klubu K2 proběhla přes léto rekonstrukce a jeho osmnáctiletá tradice bude pokračovat dále. V historii klubu se vystřídalo na tisíce umělců a konalo se zde přes tři tisíce akcí.

K2 si nově zakládá na multikulturním programu, zaměřeném na všechny věkové kategorie. Klub slibuje ojedinělý zvukový zážitek, jak kapel, tak DJ's. V prostorech je nainstalován zvukový systém od firmy D&B Audiotechnik, který nemá v jižních Čechách na klubové scéně konkurenci. Díky tomuto systému se posluchač vcítí do opravdového koncertu srovnatelného s festivalovou atmosférou. Nainstalován je rovněž nový světelný park, který dodá vystoupení tu pravou šťávu. Těšit se můžete na kompletně nový prostor s vytříbenou atmosférou lehkého undergroundu, ale přitom uhlazeného designu s moderními prvky.

Tento pátek v 19 hodin vypukne slavnostní otevření klubu. Program bude probíhat v prostorech před Sokolovnou na Sokolském ostrově. Slavnostní otevření je zaměřeno na návštěvníky všech věkových kategorií, afterparty v klubu je cílena na mladší posluchače. Součástí akce je i celorepubliková Noc sokoloven, to znamená, že uvnitř budovy bude něco o historii Sokolů, prohlídky a program pro nejmenší v podání loutkového divadla. Celý venkovní program bude doplněn světelnou show. Na schodech areálu sokolovny čeká na diváky  vystoupení mistryně České republiky v poledance Lucie Šimkové, DJ Ramela ve funky setu a bubenická show Wild Sticks. Na velkokapacitním parkovišti před sokolovnou se představí MTB/BMX exhibice (extrémní skoky na kolech) v podání jihočeských riderů. Na závěr venkovního programu je připravena  motorkářská show stunt ridera Mildy Zoubka. Ve 20:30 začne slavnostní otevření dveří klubu. Celou akci bude doprovázet moderátor Milan Džuba a speaker MTB/BMX exhibice Jirka Návara. V případě extrémní nepřízně počasí může být program omezen.

Ve 21:00 vypukne afterparty Toxymoron D&B night v zastoupení DJ's jako je Hanzall, M4D.DOC, The Fury & Weed, Tubus a jako headliner se představí špičkový český producent QO, který reprezentuje vydavatelství Eatbrain, Citrus Recordings a Close2Death.

Info a chystané akce v klubu K2 sledujte na webu www.k2cb.cz a Facebook: HudebniKlubK2

Tisková zpráva

Štítky Jihočeský kraj, historie, Facebook, Česko, Sokolovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Václav Holobrádek

to nevypadá špatně asik se zajdu podívat

Úterý, 8. září 2015, 12:14Odpovědět

Hudební klub K2 v novém!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.