Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tradiční letní koncert Tří sester rozproudí Holkov u Velešína

Nejenom v Českých Budějovicích to kulturně žije. Divadelní představení si užijí děti i v Horní Plané a pořádný koncertní nářez v podání čtyř kapel vypukne na Holkově. Další hudební dovádění bude i na letní scéně KD Slavie a na náměstí Přemysla Otakara II.

Léto ve městě

Hudební úterní večer se ponese v duchu hardrocku. Od 19 hodin vystoupí kapela Fellows na náměstí Přemysla Otakara II. Ve čtvrtek se můžete v rámci Hudebních večerů na náměstí pobavit u kapely GAMA – CB revival The Shadows, a to od 19 hodin.
Na nádvoří radnice se ve středu budou hrát loutkové pohádky s názvem Jak se víly napravily a Janek mluvka. Akci pořádá od 18 hodin Téměř divadelní společnost. Romantickou komedii, horor i detektivku v jednom si vychutnáte v pátek na nádvoří radnice. Hrát se bude od 20 hodin Strašidlo Cantervillské.

Ve středu města ve středu

Každou letní středu si můžete přijít před Sokolovnu užít od 20 hodin zajímavý koncert. Tento týden uslyšíte Pub Animals. Chybět nebude alko i nealko občerstvení.

Dance Boom Party

Dj Marek Anděl to ve středu rozjede v Broukárně. Zatančit si na letní hity budete moci od 21 hodin.

Dámská jízda

Nikdy není pozdě učit se cizím jazykům, poznávat nové věci a říct někomu to, co už dlouho chcete. Pro inspiraci si dámy mohou zajít ve středu do multikina CineStar, kde bude od 19 hodin probíhat další Dámská jízda. V předpremiéře uvidíte komedii Nikdy není pozdě. Nebude chybět ani losování o atraktivní ceny.

Předvádění lidových řemesel

Tento týden se ve čtvrtek v Galerii Na dvorku naučíte malovat na textilie s Annou Kočvarovou. Dále bude připravená řezbářská tvůrčí dílna Josefa Hanusche. Řemesla si budete moci sami vyzkoušet od 12 do 18 hodin.

Letní kino Háječek

Letní kino otevře své brány ve čtvrtek a na programu je od 20:45 promítání filmu Román pro muže. V pátek si ve stejný čas užijete životopisný snímek Edith Piaf. Kino je zdarma.

Central Park Slavie

Letní scéna Slavie ožije tento týden ve čtvrtek. Na programu jsou od 19 hodin dvě známé kapely, a to VEES a Epy de Mye. V pátek se můžete těšit od 18 hodin na Open Air Stand-up Show. Po smršti vtipu vystoupí Lex Barker.

Letní řemeslné dílny

V Horní Plané budou během prázdnin probíhat řemeslné dílny v rodilém domě Adalberta Stiftera. Tuto středu vás budou čekat šité věci, pletení z pedigu, drhání, ketlování, šperky z korálků či drátenictví. Děti si také ve středu užijí na tržnici Vodnickou pohádku v podání divadla Koňmo, a to od 17 hodin.

Fanánek na Holkově

Tradiční letní akce na Holkově u Velešína odstartuje v sobotu od 19 hodin koncertem kapely Muerti. Po nich zahrají MZH a hvězda večera, skupina Tři sestry začne od 21:30. Večer uzavře kapela SPS.

O dalších akcích nejen z kultury si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Štítky hudební skupina, Holkov, koncert, Tři sestry, Velešín, Horní Planá, České Budějovice, Gama, divadelní představení, Édith Piaf, Adalbert Stifter, Lex Barker

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tradiční letní koncert Tří sester rozproudí Holkov u Velešína  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.