Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vyhlášená kytarovka VEES zařádí na festivalu Central Park Slavie

Po vynikající Lence Dusilové se budějcký festival Central Park Slavie chystá na další očekávané vystoupení. Ve čtvrtek 20. srpna u KD Slavie zahrají výborní VEES, kteří zajisté patří k nejvýraznějším indie-rockovým kapelám, a to nejen na jihu Čech!

VEES
Sami sebe označují za „autentickou divokou kytarovku“ a „naprosto nevykalkulovanou retro kapelu“, čímž je defacto řečeno vše. Pokud máte rádi energické, zbytečně nevyumělkované koncerty, budete na správné adrese. VEES už několik let platí za velmi kvalitní hudební akvizici, která to zajisté na Central Park Slavie skvěle rozparádí. Společně s nimi vystoupí budějčtí Epy de mye.

Underground Comedy
Jeden komik, žádné kulisy, žádný scénář. Jen spontánní humor, ze kterého budete brečet smíchy. Tak by se dala popsat akce Underground Comedy, která se v rámci festivalu Central Park Slavie uskuteční v pátek 21. srpna. Stand-up comedy je populární žánr, jehož obliba v posledních letech roste i v České republice. Chcete vědět proč? U KD Slavie naleznete odpověď. Program ve 20:30 doplní budějčtí Lex Barker.

Obě akce začnou v 18 hodin a samozřejmě i tentokrát můžete počítat s tím, že je vstupné zdarma!

Štítky festival, Česko, Lenka Dusilová, hudební skupina, Lex Barker

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhlášená kytarovka VEES zařádí na festivalu Central Park Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.