Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Drumandbassové léto pokračuje ve velké parádě

Letní série Somersby Gangster Trippin pokračuje páteční party v Café Klubu Slavie! Dorazí nejlepší český producent pro rok 2014 A-Cray a druhý nejlepší DJ 2014 Volume Plus!

Na letní scéně u KD Slavie v Českých Budějovicích vypukne warmup na večerní party už v 18:00, během kterého se představí známý budějovičtí M4d.doc a HellSmith. Oba zahrají speciální house/techhouse set.

Poté se akce přesune do Café Klubu Slavie, kde jako první rozezvučí aparát Feela, člen Drumbassterds crew z Prahy! Po něm přijde chvíle již zmiňovaného Volume Plus. Člen Let it roll crew a otec Drumbasstardů zahraje set ze 4 playerů najednou. Ano, budou se míchat čtyři tracky do sebe a je to opravdový zážitek pro každého milovníka drumandbassu. Po jeho DJské smršti přijde řada na headlinera večera!

A-cray svojí produkcí ukojí snad všechny. Od melodických pecek po tvrdší energií nabité věci. Zajisté představí velkou spoustu hitů ze své produkce, které vydávají nejznámnější vydavatelství na drumandbassové scéně.

Tím ale večírek nekončí. Za gramofony se postaví také oslavenec dne DJ Fury, který vás rozhodně také šetřit nebude! Celou akci dokončí speciálním tvrdším setem DJ HellSmith.

Lineup:
18:00 - 20:00 - Deep chill
20:00 - 22:00 - M4d.doc - house set
22:00 - 23:30 - Feela
23:30 - 01:00 - VOLUME PLUS
01:00 - 02:30 - A-CRAY
02:30 - 03:45 - Fury
03:45 - 05:00 - HellSmith

Vstupné je do 22:00 zdarma.

Tisková zpráva

Štítky Praha, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drumandbassové léto pokračuje ve velké parádě  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.