Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vltava žije se blíží na budějckou náplavku, tentokrát můžete být přímo součástí audiovizuální show

Vypadalo to, že by se ani Vltava žije nemusela uskutečnit na budějcké náplavce. Zastupitelé totiž nejdříve finanční podporu pro organizátory zamítli. Po delších jednáních však přistoupili na částečné pokrytí nákladů na vystoupení umělců, a tak se v krajském městě uskuteční i další ročník festivalu s úchvatnou audiovizuální show.

Teď máte přímo možnost stát se součástí oblíbeného festivalu, který bude letos mimo jiné věnován oslavám 750 let od založení Českých Budějovic. Každý hrdý Budějčák totiž může vytvořit další ze symbolů magické „750“ a zahrát si v audiovizuální show, jež pro letošek nese přízvisko Dreaming, respektive v překladu Snění.

Je to prosté. Stačí na webových stránkách Vltava žije nahrát svou portrétovou fotografii focenou zepředu a přesně 750 nejrychlejších se může těšit, že společně vytvoří další výjimečný symbol krajské metropole, která v roce 2015 oslavuje. Jak sami organizátoři říkají, duši a srdce Budějc tvoříme my, Budějčáci. A s tím se Budějcká Drbna naprosto ztotožňuje. Proto určitě neváhejte a přidejte ruku k dílu, výsledek bude zcela jistě nezapomenutelný.

Štítky Vltava, náplavka, České Budějovice, Drbna.cz, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vltava žije se blíží na budějckou náplavku, tentokrát můžete být přímo součástí audiovizuální show  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.