Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tradice pokračuje. V Křemži dnes odstartoval 24. Křemežský veletrh

Kultovní Křemežský veletrh dnes opět po roce startuje v Křemži na Českokrumlovsku. Oblíbená akce zaměřená na hobby, zahradu a domov potrvá čtyři dny a tradičně nabídne i rozmanitý doprovodný program

Ten bude zaměřen hlavně hudebně. Na své si přijdou posluchači dechovky, ale i rocku. Dnes už od 10 hodin vyhrává Samsonka, na kterou ve 14:30 naváže Vysočinka. Večer pak bude od 19 hodin patřit kapele The Slakers.

Zítřejší program také začne v 10 hodin. Nejdříve zahraje Šumavanka, poté Grock (15:00), The Duffs (18:30) a na závěr si budete moci zatančit na DJ Romana Anděla (19:30).

Sobota bude nejbohatší. Začne se už v 9 hodin ráno křtem knihy, která se věnuje 40 let badmintonu v Křemži. Akce se uskuteční v tělocvičně základní školy. Na programu je dále K-Club (10:00), divadelní představení O velké řepě (15:00), Beatles Revival (15:00), Helios (17:30) a Bryčka (20:00).

Neděli odstartují v 10 hodin ráno Babouci. Ve 14 hodin zahraje legendární Václav Neckář s kapelou Bacily, v 16:30 Papouškovo sirotci, v 19:30 MIDI a celou akci zakončí ve 22 hodin ohňostroj.

Foto: upload.wikimedia.org

Štítky Křemže, veletrh, okres Český Krumlov, Grock, The Beatles, Václav Neckář, hudební skupina, Bacily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tradice pokračuje. V Křemži dnes odstartoval 24. Křemežský veletrh  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.