Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Filmové premiéry: Nový thriller s Charlize Theron, originální horor či česká komedie z venkova

Hned pět filmových premiér přinesl tento týden v Multikině Cinestar. Na své si přijdou jak fanoušci hororů, tak i české komedie.

Andílek na nervy

Nová česká komedie sleduje osud čtrnáctileté fashion bloggerky Viktorie, která se po smrti matky stěhuje na malou vesnici za svým otcem, kterého nikdy neviděla. Jak si poradí se životem na venkově? V hlavní roli Anna Kadeřávková.

Vincentův svět

Na snímek Vincentův svět čekali všichni fanoušci seriálu HBO. Těšit se můžete na známé tváře z původního série - Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon a tak dále.

Odebrat z přátel

Po Paranormal Activity přichází další horor, který se diváky snaží zaujmout originální formou. Tentokrát je film zachycen z pohledu videochatů. Do soukromého chatu několika teenagerů se nabourá neznámý uživatel, který se nespokojí jen s vykecáváním... Originální vyvražďovačku natočil Levan Gabriadze.

Sejmi prezidenta

Chcete vidět Samuela L. Jacksona v roli prezidenta Spojených států? V tom případě je tento akční snímek přesně pro vás. Prezidentské letadlo Air Force One je sestřeleno, což Samuel sice přežije, ale ocitá se v divočině. A s teroristy v zádech to žádná legrace nebude...

Temné kouty

Je libo něco vážnějšího? Francouzský mysteriózní snímek Temné kouty je adaptací knižního bestselleru slavné spisovatelky Gillian Flynn. V hlavní roli exceluje Charlize Theron, kterou mají filmoví fanoušci v živé paměti z posledního Šíleného Maxe.

Předpremiéry

V nadcházejících dnech se také můžete těšit na dvě předpremiéry. V neděli si děti v Cinsteru užijí film Mimoni a v úterý 23. června si na své přijdou ženy - nachystána je další dámská jízda, tentokrát se snímkem Bez kalhot XXL.

Foto: Mars Distribution

Štítky Cinestar, temné kouty, andílek na zabití, komedie, horor, Charlize Theronová, premiéra, Samuel L. Jackson, venkov, Anna Kadeřávková, Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, HBO

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Filmové premiéry: Nový thriller s Charlize Theron, originální horor či česká komedie z venkova  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.