Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Kinematograf bratří Čadíků dorazí do Budějc v červenci

Kultovní Kinematograf bratří Čadíků se opět chystá na náměstí Přemysla Otakara II. Tentokrát dorazí 7. až 10. července a filmoví fanoušci se mohou těšit na čtyři české snímky.

V úterý 7. července na plátně zařádí Vojtěch Dyk, Tomáš Klus a Zdeněk Piškula v pohádce Jana Svěráka Tři bratři. Roztomilý film provází i řada písniček a je jasné, že na náměstí vyvolá tu správnou atmosféru.

O den později diváky rozesměje komedie Hodinový manžel, kterou natočil Tomáš Svoboda (jeho celovečerní debut). Film byl dobře přijat jak diváky, tak i kritiky. V hlavních rolích: David Novotný, Bolek Polívka či David Matásek.

9. července přijde řada na pokračování kultovního Gymplu režiséra Tomáše Vorla - Vejška. Ani tentokrát nechybí Tomáš Vorel  ml. a Jan Mádl.

Posledním filmem bude snímek Fotograf, ve kterém exceluje Karel Roden. Film, který vypráví o Janu Saudkovi, vzbudil menší kontroverzi. Pokud jste ještě neviděli, 10. července to můžete napravit.

Foto: Bioscop

Štítky tři bratři, kinematograf čadíků, České Budějovice, Kinematograf bratří Čadíků, Tomáš Vorel, Jan Svěrák, Tomáš Klus, Vojtěch Dyk, Tomáš Svoboda, Zdeněk Piškula, David Novotný, Bolek Polívka, David Matásek, Karel Roden

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kinematograf bratří Čadíků dorazí do Budějc v červenci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.