Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Horor, komedie a česká pohádka. Multikino nabízí další zajímavé filmy

Se čtvrtkem přicházejí do Multikina CineStar nové filmy a ani dnes tomu není jinak. Nově můžete zajít na českou pohádku podle příběhu Boženy Němcové, pobavíte se u americké špionážní komedie a strach budete mít u třetího dílu Insidious, který vás vrátí na začátek celého příběhu.

Sedmero krkavců

Česká pohádka, která se natáčela na Zvíkově, a tak lze tak trochu považovat za jihočeskou, navazuje na motivy klasického příběhu Boženy Němcové. Mladá dívka se snaží zbavit své bratry prokletí, které na ně uvalila jejich matka. Marta Issová jako Bohdanka tak musí předvést vytrvalost, oddanost a bojovat za pravdu a lásku. Bude to dlouhá cesta...

Špión

Americká komedie vypráví o Susan, která pracuje pro tajnou službu CIA. Není ale agentkou, nýbrž analytičkou agenta Bradleyho, a tak od počítače v centrále prakticky neodchází. Vše se ale změní, když se dcera jednoho obchodníka se zbraněmi dostane k jaderné bombě. To už ale CIA opustí Bradley, jeho náhradník Rick je neschopný, takže na řadu přichází sama Susan. Jak asi celá mise dopadne? Film je nevhodný pro děti do 12 let.

Insidious 3: Počátek

Třetí díl série Insidious zatím patří k těm nejtemnějším. Vrací nás na začátek do nepozemského světa duchů, kam se vydává Elise, aby zachránila mladou dívku posedlou démony. Jenže ona sama bude muset stát tváří v tvář nejkrutějšímu nepříteli. Démon má totiž neukojitelnou touhu po lidských duších. A jestli chce mladou dívku ochránit, bude mu muset čelit. Americký horor je přístupný od 15 let.

Foto: Bohemia MP

Štítky komedie, pohádka, Božena Němcová, film, Cinestar, Central Intelligence Agency, Martha Issová, Zvíkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Horor, komedie a česká pohádka. Multikino nabízí další zajímavé filmy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.