Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Robert Bosch pořádá pro boschské město open air koncert

Výrobní závod Robert Bosch, který ve svém areálu v Kněžských Dvorech vyrábí komponenty do osobních i nákladních automobilů, připravil obyvatelům Českých Budějovic hezký předprázdninový a městu přímo narozeninový dárek v podobě open air koncertu na českobudějovickém náměstí. Akce pod širým nebem, která se koná v sobotu 20. června, je součástí oslav 750. výročí založení města a zváno je nejen více než 3000 zaměstnanců závodu, ale i všichni „budějčáci“ a samozřejmě i turisté, kteří tento den do našeho města zavítají v rámci svých toulek jižními Čechami.

Boschské odpoledne začíná úderem 15. hodiny programem pro děti - najdete zde stan s animátory, skákací hrady, nafukovací bludiště, a v souladu s oblastí podnikání pořádající společnosti nesmí chybět ani ochutnávka zábavy ze světa automobilů - nafukovací aréna s motokárami, trenažer formule 1 a pit-stop simulátor. I dospělé jistě bude zajímat expozice týmu KM Racing, kteří předvedou kamion, motocykl a servisní kamion, s kterým jezdí slavný Dakar. V průběhu odpoledne budou diváky bavit i klaun Hugo se svou Klauniádou, Magda Reifová přiveze Kouzelnou školku a zábavné odpoledne pak zakončí a hudební atmosféru naladí muzikálové pásmo s Romanem Vojtkem.

V 17:30 poté vypukne koncertní část, během níž postupně vystoupí zpěvačka Anna K., rocková kapela Gasolines a populární česká kapela Divokej Bill. Že kapelu Gasolines neznáte? Nevadí, věříme, že tuto boschskou specialitu dovezenou přímo ze Stuttgartu rádi poznáte, jedná se totiž o kapelu sestávající se ze zaměstnanců německé centrály koncernu Bosch.

Přijdete se podívat? :-)

 

Štítky Robert Bosch GmbH, koncert, hudební skupina, České Budějovice, Jihočeský kraj, slavnost, Formule 1, Magdalena Reifová, Anna K, Roman Vojtek, KM Racing, Divokej Bill

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Robert Bosch pořádá pro boschské město open air koncert  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.