Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Majáles ukončí série koncertů na Sokolském ostrově a v Gerbeře

Pět dní plných hudby, divadla, umění a také setkání. Budějovický Majáles se kvapem blíží a ani letošní ročník organizátoři v žádném případě nepodcenili. Našlapaný program, který odstartuje 25. května, slibuje na dvě stovky umělců! Ač si každý najde to své, dá se očekávat, že vrchol programu nastane poslední den - v pátek 29. května.

Na Sokolském ostrově se totiž uskuteční open-air koncerty, na které po desáté hodině večerní naváže program v KD Gerbera. Zahrají následující interpreti: Groovin´ High, Carpet Cabinet, Kalle, DVA, Adrian T. Bell, Papal Visit, Gagarin, Manon Meurt, Subject Lost, Noisy Pots, Kyklos Galaktikos, WWW Neurobeat, Amsterdam, Reda Simov, Walter Schnitzelsson, Alyaz B2B Tuco nebo salute (Dime Club/UK).

Kdo z nich se představí pod širým nebem? To je otázka, na kterou kromě samotných muzikantů znají odpověď jen pořadatelé. Přesný program prozatím nechtějí prozradit. Jisté je jen to, že pokud si některou ze zmíněných kapel nechcete nechat ujít, měli byste si rezervovat lístek. Zatímco na Sokolský ostrov se vejdou tisíce lidí (pořadatelé předpokládají, že dorazí na 10 tisíc návštěvníků), v Gerbeře, kam  se bude platit vstup 80 korun (studenti) a 140 korun (ostatní), je kapacita samozřejmě omezená.

Soutěž skončila

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát po lístku na zmíněnou událost. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do dnešní 19. hodiny  následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky majáles, kalle, koncerty, sokolský ostrov, gerbera, koncert, soutěž, umění, divadlo, Amsterdam, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majáles ukončí série koncertů na Sokolském ostrově a v Gerbeře  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.