Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Přijďte oslavit Večerníčkovy padesátiny do multikina CineStar

Je to neuvěřitelné, ale Večerníček slaví 50. narozeniny! Radost dětem dělá již od roku 1965 a jak to tak vypadá, ještě pěknou řádku let dělat bude. Chcete s ním významné jubileum oslavit? Navštivte v sobotu multikino CineStar. Od devíti hodin se zde uskuteční roadshow s názvem Večerníček na cestách.

O co jde? Každou hodinu (do 18:00) bude promítán 45 minut dlouhý blok Večerníčků. Dopoledne (do 14:00) ve třech sálech, odpoledne ve dvou.

To však není všechno. V pasáži obchodního centra Čtyři Dvory se uskuteční doprovodný program, který zahrnuje fotostěnu pro diváky, výtvarné aktivity (malování, tvoření a skládání večerníčkovských čepic), skládačky z lega a hlavně - svoji účast potvrdil i samotný Večerníček, dále Bob s Bobkem (ti mají vzhledem k mistrovství světa v hokeji náročný program), Jů a Hele, Křemílek a Vochomůrka a dokonce i maxipes Fík! Moderátorem akce bude Slávek Kejklíř.

Vstupné bude zdarma. Je však nutné si dojít na pokladny pro vstupenky (na osobu maximálně čtyři). Lístky nebudou v předprodeji a nebude možné si je předem rezervovat.

Organizátoři upozorňují, že součástí akce bude i výstava obrázků dětí z Dětské kliniky v Českých Budějovicích, které vznikaly v průběhu dvou let. Výtvarná dílka dětem pomáhala překonat těžké chvilky při hospitalizaci. Některé obrázky byly dokonce již k vidění i v Evropském parlamentu v Bruselu. Výstava bude přístupná i o den později, kdy se v multikině uskuteční Dětská neděle s předpremiérou animovaného filmu Hurá na fotbal.

Aby toho nebylo málo, oblíbené večerníčkové postavičky se v sobotu vydají na návštěvu - půjdou potěšit děti v budějcké nemocnici.

Foto: Česká televize

Štítky Cinestar, Mistrovství světa v ledním hokeji, Lego, Evropský parlament, Česká televize, Hurá na fotbal, Brusel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte oslavit Večerníčkovy padesátiny do multikina CineStar  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.