Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

5. ročník akce Pomáháme fotbalem opět na Hluboké

V sobotu 11. června se pod zámkem v Hluboké nad Vltavou uskuteční již pátý ročník akce Pomáháme fotbalem. Jako každý rok, ani letos nebudou chybět osobnosti ze světa filmu, hudby nebo sportu. Podle hlavního organizátora Jana Mádla, předsedy občanského sdružení Pomáháme sportem, by se ve fotbalovém areálu měli objevit a také nastoupit v utkání Mádl team proti Realu Top Praha známé osobnosti.

Účast potvrdili např. Jirka Mádl, Vojta Kotek, Richard Genzer, Tomáš Sivok, Jirka Kladrubský, Erich Brabec, Karol Kisel, Martin Latka, Jiří Novotný, Filip Novák, Jakub Kovář, Milan Gulaš, Robert Záruba, Jaromír Bosák, Jan Révaj, Ondra Brzobohatý, Pavel Novotný, David Suchařípa. A možná také dorazí Milan Baroš a bratři Michálkové. Slavnostního výkopu a autogramiády se zúčastní česká miss Jitka Nováčková spolu s trojnásobným vítězem Stanley cupu Jaroslavem Pouzarem.

Pro návštěvníky je připravena soutěž o nový mobilní telefon, pivo za 10 korun a pro prvních 300 příchozích Big Mac zdarma.

Patronem charitativní akce, z které putují finanční prostředky na dětstké oddělení onkohematologie českobudějovické nemocnice, je herec Jiří Mádl. Proto neváhejte a přijďte se pobavit a zároveň podpořit dobrou věc v sobotu 11. června od 14:00 do fotbalového areálu v Hluboké nad Vltavou.

Fotogalerii naleznete ZDE!!
(na jednotlivé fotky se dostanete po prokliku na jednotlivé letáky)

Zdroj: www.exhibice.cz

 

Štítky fotbal, Hluboká nad Vltavou, Jiří Mádl, Real TOP Praha, Tomáš Sivok, Erich Brabec, Karol Kisel, Richard Genzer, Vojtěch Kotek, Martin Latka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

5. ročník akce Pomáháme fotbalem opět na Hluboké  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.