Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Botox odstartují turné v rodných Budějcích

Pop-rocková kapela Botox zpěváků Honzy Kopečného a Petra Ryšavého dnes odstartuje podzimní celorepublikové turné k debutové desce Dvě tváře. Jako první cílovou destinaci si kluci z Botoxu vybrali České Budějovice, odkud pochází čtyři z pěti členů kapely.

„V okolí Budějc jsme párkrát hráli, ale ještě nikdy jsme tu neměli samostatný koncert. Jsme moc rádi, že právě tady zahájíme tour. Všechno je jednou poprvé a tady je prvenství hned několik,“ uvedl Honza Kopečný.

Kapela Botox za rok a půl existence představila na celé řadě hudebních festivalů a městských slavnostech (Benátská s Impulsem, Meziploty, Majáles). Letos v lednu během prvního samostatného koncertu vyprodala pražský Lucerna Music Bar a za účasti řady známých hostů pokřtila debutové EP. K němu v červnu následovala první autorská deska Dvě tváře, kterou Botox pokřtili YouTube streamem z pražského Hard Rock Café. Kmotry desky byli známé osobnosti jako Lucie Borhyová, Patricie Solaříková, Sagvan Tofi a další.

K debutové desce natočila v srpnu kapela klip k singlu Teď už to víš, duetu s mladou talentovanou zpěvačkou Nelly Řehořovou. Režie klipu se ujal francouzský režisér  Juan David Salazar. Nelly je zároveň hostem Botoxu na podzimním celorepublikovém klubovém turné, které skončí 22. ledna opět v Lucerna Music Baru.

Mezi nejznámější hity kapely patří skladby Pop-popelář a Stalker, které zařadila do playlistu i některá česká radia a videoklipy k nim se na sociálních sítích těší velké sledovanosti.

Tisková zpráva

Štítky Botox, vystoupení, České Budějovice, hudební skupina, turné, botulotoxin, Petr Ryšavý, Lucerna Music Bar, Lucie Borhyová, Patricie Pagáčová, Sagvan Tofi, YouTube, koncert

Botox odstartují turné v rodných Budějcích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.