Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V zahradě borovanského kláštera vypuknou Hody s plody podzimu

Borovany se už tuto sobotu promění v místo, kde se bude hodovat, tvořit a tančit. Na své si přijdou malí i velcí návštěvníci, masožrouti i vegetariáni. Tradiční gastronomická slavnost s bohatým programem startuje od 13 hodin v zahradě borovanského kláštera.

Návštěvníci se mohou těšit na podzimní pochutiny slané i sladké, pro masožrouty i vegetariány. Borovanští pekaři roztopí pec Růženku, nebude chybět moštárna, opékání jablíček, brambor a buřtů, dobré víno i pálenka, dobroty ze zvěřiny, ryb, hub, jablek, hrušek, švestek, dýní, cuket, brambor, prostě ze všeho, co podzim nabízí.

Připraveno bude podzimní tvoření pro děti i tvorba podzimních dekoračních věnců pro jejich maminky, vařit budeme s Fine Food Academy, folklórní i současné písně zahraje cimbálová muzika Cimbalmen, z Českého Krumlova přijede Lakomá Barka, pro děti své kejkle předvede kejklíř Slávek, vystoupí folklorní soubor Borovánek a mnoho dalšího. Hody vypuknou už tuto sobotu a vstupné na akci je zdarma. 

Autoři | Tisková zpráva | Foto Město Borovany

Štítky Borovany, podzim, slavnosti, akce, kultura, zahrada, klášter, Český Krumlov

V zahradě borovanského kláštera vypuknou Hody s plody podzimu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.