Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dýňování v Zahradnictví Boškovi se každý rok těší velkému zájmu

PR článek

Rodinné zahradnictví Boškovi ve Stříteži u Volyně pořádá v sobotu pátého října tradiční Dýňování, letos již šestým rokem. Krásné podzimní odpoledne si můžete zpestřit soutěží ve vydlabávání dýní a bohatým programem.

Chcete si užít hezké odpoledne v přírodě? Pak zavítejte do Stříteže. Podzimní haloweenská atmosféra tady vypukne v sobotu pátého října od 13 hodin. Čeká na vás soutěž ve vydlabávání dýní pro děti i ochutnávka dýňové polévky. Pokud máte svoji dýni, vezměte si ji sebou, stejně tak i pomůcky na vydlabávání.

Unikátním zpestřením bude ukázka autorské dekorace dýní zubní lékařky z Vodňan Reginy Pelíškové, která v oboru Carving (vyřezávání) získala významná celostátní ocenění.

Svým kuchařským uměním vás zaujme Dýňová dílna kulináře Petra Stupky a připraven je i zajímavý doprovodný program, takže o zábavu bude postaráno. Až bude dosoutěženo a uvařeno, můžete si udělat příjemnou procházku po zahradnictví. Čeká vás výstava netradičních květinových dekorací, a kromě zahradnického sortimentu zde najdete i několik výběhů, kde se spokojeně pasou kozy, osel, daňci, lamy a klokani.

„Přijeďte si k nám užít krásné dýňové odpoledne, plné zábavy,“ láká jeden z majitelů Václav Boška.

Štítky zahradnictví, Střítež, Boškovi, víkend, tip, Václav Bošek, dýně, Volyně, Vodňany, soutěž

Dýňování v Zahradnictví Boškovi se každý rok těší velkému zájmu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.