Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Veleúspěšná Sněhurka se v listopadu vrátí do Budějc

Muzikál Sněhurka na ledě, který měl premiéru v říjnu 2018 a vyprodal 11 největších hal v České republice, se vrací do čtyř měst. České Budějovice budou jedním z nich.

Ledová show Sněhurka na ledě s budějovickým rodákem Tomášem Vernerem v hlavní roli prince a pod vedením proslulého slovenského režiséra Jaro Moravčíka naplnila ambice, které do ní tvůrci vložili. Muzikál okouzlil diváky všech věkových kategorií a je tedy zřejmé, že obrovský zájem je i o letošní podzimní turné.

Diváci oceňují nejen skvělé výkony krasobruslařů, nádherné kostýmy, vzdušnou akrobacii a živou hudbu, ale také písně, které složil Vašo Patejdl a vtipné texty Václava Kopty. Sněhurku, které propůjčila svůj hlas Dara Rolins, tančí několikanásobná mistryně České republiky Ivana Buzková a prince v podání mistra Evropy Tomáše Vernera nazpíval David Gránský. Role holoubků se zhostil polský taneční pár Natalia Kaliszek a Maksym Spodyriev, který na nedávném mistrovství Evropy obsadil pátou příčku a na mistrovství světa v Japonsku byl jedenáctý. Dechberoucí světelné a zvukové efekty zajistil Stanislav Kušík, který má za sebou mnoho let úspěšné práce na mezinárodních show světové úrovně.

Muzikál, který byl diváky skvěle přijat napříč republikou, už vidělo přes 50 tisíc lidí. Po několikaměsíční přestávce míří na Slovensko, kde zahraje v Bratislavě a v Košicích. V České republice se vrátí do čtyř měst - 20. října do Zlína, 3. listopadu do Pardubic, 23. listopadu do Českých Budějovic a tečkou za podzimním turné 2019 bude Třinec 14. prosince.

Chcete vyhrát vstupenky na představení Sněhurka na ledě?

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na představení Sněhurka na ledě. Stačí jen do pondělí 30. září správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrála Zuzana Ryplová a Miroslav Vonášek. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři

Štítky muzikál, soutěž, Sněhurka na ledě, Sněhurka, České Budějovice, Česko, vstupenka, Tomáš Verner, Václav Patejdl, Václav Kopta, Dara Rolins, Ivana Buzková, David Gránský, Natalia Kaliszek

SOUTĚŽ: Veleúspěšná Sněhurka se v listopadu vrátí do Budějc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.