Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tradiční Lišovské slavnosti opět nabízí bohatý program

PR článek

Lišovské slavnosti patří již mnoho let k největší kulturní akci města Lišov. Je to vždy den plný hudby a příjemných setkání. Ve společnosti všech hudebních žánrů a třeba i se sklenkou vína si užijete pohodový a klidný den. Přijďte si v sobotu 7. září na velký lišovský mejdan. Vstup na tuto velkolepou akci je zdarma.

Již od roku 2004, kdy město Lišov slavilo 670 let od první písemné zmínky, se ve městě konají pravidelně každý druhý víkend v září Lišovské slavnosti. I když se ve stejném termínu v okolních městech pořádají podobné akce, do Lišova si návštěvníci vždy cestu najdou.

Již mnoho měsíců dopředu, se připravuje kulturní program tak, aby v něm byly zastoupeny všechny hudební žánry. Na své si přijdou milovníci dechovky, popu, ale i pořádného rocku. V minulých letech do Lišova zavítaly například kapely HE BAND, Beatles Revival, YO YO BAND a v loňském roce nezapomenutelní QUEENIE. Nesmí se zapomenout i na nejmenší návštěvníky. Ti se mohou vyřádit na skákacím hradu a při hrách ukázat svoji zručnost a dovednost. Na své si přijdou i milovníci dobrého jídla a pití.

Lišovské slavnosti 2019 v letošním roce opět zahájí svým vystoupením děti ze ZŠ a MŠ Lišov dále se představí folklórní soubor Lišováček, Jihočeská Podhoranka, Shellou Band, EN.DRU, Jakub Děkan a vše zakončí Argema. Krásnou tečku udělá ohňostroj.

Otevřeno bude zdarma i Muzeum F. M. Čapka. V zahradě Schwarzenberského špitálu bude k vidění ukázka řemesel a historická střelnice. Je připraven bohatý kulturní program, a proto neváhejte a přijďte si užít do Lišova pěknou sobotu.  

Štítky Lišov, slavnosti, kultura, slavnost, kulturní akce, The Beatles, Jakub Děkan, Yo Yo Band, Argema, hudební žánr

Tradiční Lišovské slavnosti opět nabízí bohatý program  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.