Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Závěrečný koncert Jihočeská intermezza v Nových Hradech s Ondřejem Rumlem

PR článek

Druhý ročník festivalu Jihočeská intermezza zakončí svým koncertem zpěvák a herec Ondřej Ruml společně s Jihočeskou filharmonií. Začátek je v 19 hodin.

Na nádvoří hradu Nové Hrady se bude ve čtvrtek 29.8. v 19 hodin konat závěrečný koncert druhého ročníku Jihočeská intermezza. Můžete se těšit na společné vystoupení Jihočeské filharmonie s Ondřejem Rumlem a kapelou Matej Benko Quintet. Inspirací a nový pohled pro tento hudební večer jsou známé písničky Voskovce, Wericha a Ježka.

Ondřej Ruml je zpěvák, herec a držitel ocenění Zpěvák roku. Svým albem Ondřej Ruml, kde zpívá Ježka, Voskovce a Wericha, zaujal nejen posluchače, ale i hudební kritiky, kteří ocenili citlivý a zároveň osobitý přístup k úpravám písní, jež mnozí z nás považují za nedotknutelné.

Štítky Jihočeská intermezza, kultura, festival, hudba, Ondřej Ruml, koncert, Nové Hrady, Jihočeská filharmonie, Jan Werich, Jiří Voskovec, Matej Benko, herec

Závěrečný koncert Jihočeská intermezza v Nových Hradech s Ondřejem Rumlem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.