Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO: Bonsai č. 3 vystoupili ve své oblíbené Otakar aréně. Z Prahy je přijel podpořit Šílený Fridrich

Byl to večer kapel se skutečně zvláštními názvy, avšak samotná muzika již tak kontroverzní nebyla. V rámci cyklu Hudební večery na náměstí zahrály ve čtvrtek 18. července kousek od budějcké radnice kapely Bonsai č. 3 a Šílený Fridrich. Poměrně početnému publiku představili své folkové písně.

Bonsai č. 3 je letitá skupina vedená zpívajícím kytaristou Václavem Koblencem. Do svého setu se pustila s vervou a chutí. Mělo to spád, přičemž se celý koncert nesl v příjemně pozitivní atmosféře. Radost ze hraní, která vyzařovala z kapelníka, byla až nakažlivá. Tomu se říká láska k hudbě!

Šílený Fridrich večer otevřel a neměl jednoduchou pozici, protože oproti hlavní kapele hraje o něco méně přístupnější muziku, byť stále naplno zakotvenou ve folkových teritoriích. Bohužel na kapele byla znát nervozita, takže jejich koncert vyzníval mírně rozpačitě. Budějčáci ale pražské muzikanty podpořili upřímným potleskem, takže i oni mohli jet domů spokojeni.

Štítky Bonsai č. 3, koncert, České Budějovice, hudba, hudební skupina, Praha

FOTO: Bonsai č. 3 vystoupili ve své oblíbené Otakar aréně. Z Prahy je přijel podpořit Šílený Fridrich  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.