Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lišov je nejen město nábytku, ale také hudby – alespoň na jeden červnový víkend

PR článek

Rockfest Lišov 2019 bude zábava pro celou rodinu. Neváhejte a dorazte na odpoledne pro děti, na které navazuje bohatý hudební program. Rockfest se uskuteční v sobotu 22. června na parkovišti Relaxcentra Mrkáček.

Město Lišov se před 6 lety rozhodlo přidat do nabídky kulturních akcí města novinku v podobě Lišov rockfestu. Lišovský rockfest netrvá celý víkend jako jiné festivaly, ale kapely si lidé užijí vždy jen jeden den. Tento rok vychází termín rockfestu na sobotu 22. června.

První ročník byl pouze o kapelách, již od odpoledne až do noci se na pódiu na parkovišti Relaxcentra Mrkáček, kde se rockfest pravidelně koná, vystřídalo 9 kapel. Další ročníky se město rozhodlo spojit tuto akci s dětským odpolednem, aby rodiče zabavili nejdříve své ratolesti, a pak si mohli užít hudební zážitek. Na dětském odpoledni je pravidelným účastníkem klaun, který dělá zábavu pro děti a všechny odmění postavičkami z balonků, spolu s ním přijíždí i slečny, které našim nejmenším malují na obličej.

Pro děti je také vždy pozván nějaký host, který vystoupí na podiu, vystupovali například Maxim Turbulenc, Honza Onder s jeho tanečními hrátkami pro děti, Míša Dolinová nebo Dáda Patrasová. V podvečer se dětské odpoledne změní na hudební festival, kdy vystoupí několik kapel. Při minulých ročnících zahrály kapely jako například Vypsaná fixa, Kurtizány z 25. Avenue, Seven, UDG, Petr Kolář, Tlustá Berta nebo kapela Arakain. Vystoupily také revivaly známých kapel, například Kiss, AC/DC, The Rolling Stones, Rammstein, které se návštěvníkům velmi líbily.

Město Lišov vás zve na letošní již 6. ročník Lišov rockfestu. Pro děti bude připraven program od 15. hodin s klaunem, k dispozici budou malířky na obličej a skákací hrad a vystoupení skupiny Čiperkové. Kapely pak začnou hrát po 16. hodině. Rockfest zahájí kapela Th!s, poté vystoupí kapely Jiří Schelinger Memory Band, Metallica Czech Tribute Band, Plexis a Iron Maiden Revival. Více informací najdete na stránkách akce Rockfest.

Štítky Lišov, akce, Rockfest, hudební skupina, hudba, Jiří Schelinger, Dagmar Patrasová, Petr Kolář, The Rolling Stones, Iron Maiden, Rammstein, Arakain, Vypsaná fiXa

Lišov je nejen město nábytku, ale také hudby – alespoň na jeden červnový víkend  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.