Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Benefice Kdo má rád pomůže dětskému a novorozeneckému oddělení v prachatické nemocnici

Už devátým rokem se sejdou zpěváci na podporu Dětského a novorozeneckého oddělení prachatické nemocnice v jižních Čechách na zámku Nové Hrady. Vstupenky můžete zakoupit už teď online nebo v sobotu přímo na místě.

Koncert se koná opět pod záštitou hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské, která ještě ani jeden ročník nevynechala. Spolu s dalšími opět zahájí celý koncert symbolickým vypuštěním holubů. Začátek je v sobotu 8. června v 18 hodin.

Od 11 hodin proběhne po celém městě a v zámeckých zahradách zdarma Dětský den, kde na děti čekají různá stanoviště s pohádkovými bytostmi, kde budou plnit úkoly a za jejich splnění obdrží diplom a drobné dárky.

Na celodenní akci naváže koncert, na kterém uvidíte a uslyšíte slovenskou pěveckou legendu Marcelu Laiferovou, herečku a zpěvačku Světlanu Nálepkovou, kytaristu a malíře Martina Maxu, mladou a nadějnou tvář slovenské pop music Martina Haricha, Bohuše Matuše, Martinu Balogovou, pohádkového prince Jiřího Štědroně, rockerku Inu Urbanovou a nesmí chybět ani zpěvák a producent koncertu Martin France.

Téměř všichni účinkující pak zažijí romantickou noc, protože mají možnost přespat v nově zrekonstruovaných pokojích novohrádeckého zámku.

Vstupenky na koncert za 200 korun je možné zakoupit buď přes síť Ticketlive nebo v den konání koncertu přímo na místě.

Tisková zpráva

Štítky Kdo má rád, benefice, hudba, koncert, charita, nemocnice, Jihočeský kraj, Nové Hrady, vstupenka, Ivana Stráská, Marcela Laiferová, Světlana Nálepková, Martin Maxa, Martin Harich, Bohuš Matuš, Martina Balogová

Benefice Kdo má rád pomůže dětskému a novorozeneckému oddělení v prachatické nemocnici  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.