Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Podzimní cyklus koncertů Na návštěvě u Nezmarů představil program. Těšit se může na klasický folk i starý swing

Čtyři skvělé koncerty nabídne na podzim cyklus koncertů zvaný Na návštěvě u Nezmarů. Jak je již zvykem, uskuteční se na Malé scéně Metropolu v Českých Budějovicích. Na programu jsou Ondřej Ruml, Folk Team Brno, Jarret a Funny Fellows.

Jako první dorazí do Českých Budějovic Ondřej Ruml se svou one man show „Na hubu“. Zpěvák a herec na sebe výrazně upozornil v roce 2014, když vydal velmi ceněné album Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha. Vidět ho můžete mimo jiné s bigbandy v zádech, avšak v Metropolu vystoupí sám za sebe, pouze s takzvaným looperem, který je u muzikantů stále oblíbenější.

Folk Team (16. října 2019)

Brněnští Folk Team nejsou budějovickým fanouškům neznámí, ostatně na návštěvě u Nezmarů již v minulosti byli a těšili se skvělého přijetí. Letitá kapela má za sebou více než čtyřicetiletou kariéru, nespočet koncertů a několik alb. Je to bezesporu klasika tuzemské folkové scény.

Jarret (13. listopadu 2019)

Liberečtí Jarret sami sebe označují za folk rock nebo indie rock. Faktem ale je, že jsou stylově těžce zařaditelní, byť folk tvoří pevný základ. Kapela vznikla již v první polovině 90. let, přičemž v roce 1997 vydala debutové album. Skvělí muzikanti, překračování žánrových hranic, osobitý hlas Hany Skřivánkové, to jsou Jarret, na které se můžete těšit v listopadu.

Funny Fellows (11. prosince 2019)

O poslední letošní koncert v rámci „Nezmarů“ se postarají slovenští Funny Fellows, kteří zvou na exkurzi do hudební minulosti, respektive do časů swingu a kabaretů. Veselá partička vykouzlí úsměv na tváři – kromě skvělé muziky nabízí totiž i humor, čímž vzniká neodolatelná kombinace.

Předprodej abonentek na celý cyklus se uskuteční v termínech 11. června až 4. července a následně 19. až 23. srpna. Cena je 880,- Kč. Vstupenky na jednotlivá vystoupení budou k dispozici vždy měsíc před samotným koncertem. Všechna vystoupení začínají vždy v 19 hodin.

Autoři

Štítky kultura, tipy, hudba, koncert, České Budějovice, návštěva, Ondřej Ruml, Brno, swing, Jiří Voskovec, Jan Werich, Dům kultury Metropol

Podzimní cyklus koncertů Na návštěvě u Nezmarů představil program. Těšit se může na klasický folk i starý swing  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.