Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Do Budějc míří Ilona Csáková, Lukáš Pavlásek i Kamelot & Roman Horký

Odložený koncert Ilony Csákové konečně proběhne, a to ve čtvrtek. Zajít můžete i do kina nebo na Lukáše Pavláska.

Úterý 26. března

Ženy v běhu – Cinestar IGY Centrum
Nová česká komedie rozehrává příběh tří dcer, jejichž matka se rozhodla splnit poslední přání jejich otce: uběhnout maraton. Rodinná štafeta však není ten největší problém, který její dcery musí denně řešit. Marcela (Tereza Kostková) má tři syny a muže, který se vyhýbá svatbě, Bára (Veronika Khek Kubařová) zoufale touží po dítěti a Kačka (Jenovéfa Boková) má ženatého milence. Povede se jim spojit síly a zaběhnout maraton, přestože v životě ještě neuběhly ani metr?

Středa 27. března

Roční doby v proměnách staletí – Kostel sv. Anny – Jihočeská filharmonie – 19:00
Vychutnejte si s příchodem jara různá hudební zpracování ročních dob. Na programu je: Antonio Vivaldi: Čtvero ročních dob, Philip Glass: Koncert pro housle č. 2 „American Four Seasons“. Sólista: Jan Talich (housle).

Lukáš Pavlásek: Kdo nepláče, není Čech! – Metropol – Divadelní sál – 19:00
Nenechte si ujít stand-up comedy Lukáše Pavláska. V jeho one man show s podtitulem „Češi, alkohol a Rock and roll“ se dozvíte, který národ je nejlepší na světě, kde začíná zóna debilů, proč pití prospívá naší civilizaci a další zásadní informace.

Čtvrtek 28. března

Kamelot & Roman Horký – DK Metropol – 19:00
Přijďte na koncert Romana Horkého a skupiny Kamelot v rámci turné k novému albu Země tvých dlaní. Skupina Kamelot nejen představí a pokřtí nové písně, ale také zahraje své největší hity.

Ilona Csáková – Pořád jsem to já – Metropol – Divadelní sál – 19:00
Koncert Ilony Csákové přinese největší hity z kariéry oblíbené české zpěvačky, ale samozřejmě také písně z alba Pořád jsem to já. To vydala po desetileté pauze a je na něm vidět zpěvaččin láskyplný vztah ke swingu i moderním trendům.

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České Budějovice, Ilona Csáková, Lukáš Pavlásek, Roman Horký, roční období, Tereza Kostková, Veronika Khek Kubařová, Jenovéfa Boková, kino, Cinestar, Antonio Vivaldi

KULTURNÍ TIPY: Do Budějc míří Ilona Csáková, Lukáš Pavlásek i Kamelot & Roman Horký  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.