Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Čeká vás Pekař, Voxel, Jelen i Nerez

Další nabitý konec týdne započne na Výstavišti a bude pokračovat v Metropolu i v Jihočeském divadle.

Pátek 22. března

Pekař a Voxel – Svoboda Tour 2019 – Výstaviště – 19:00
Hvězda internetu, ale také  prostě sympatický mladík s kytarou – to je Václav Lebeda alias Voxel, pro kterého je tohle první turné s kapelou. Spolu s ním vystoupí kutnohorská kapela Pekař, která zahraje osvědčené písně i úplné novinky.

Sobota 23. března

Reprezentační ples společnosti Robert Bosch – DK Metropol – 20:00
Reprezentační „Boschský ples“ nabídne skupinu Jelen a soulovou kapelu BezNOT. Čeká vás ale taky B. Smíšková a J. Dvořák z tanečního studia United Movement, UV LED dance show, videodiskotéka a další doprovodný program. Ples bude moderovat Petr Cerha alias Nasty, který překvapí vlastním stand-up výstupem.

Neděle 24. března

Nerez Lucia Tour – Jihočeské divadlo – 19:00
Folková skupina Nerez se vrací na pódia po 25 letech! A co znamená to „Lucia“ v názvu turné? Zakládající členové Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál spojili své síly se zpěvačkou Luciou Šoralovou a společně vám zahrají největší hity původní sestavy, ale i novinky z připravovaného alba ZLOM.

Pondělí 25. března

Kupé Na Půdě – divadlo VOSTO5 a hosté – Studiová scéna Na Půdě – 19:30
Na Půdu Jihočeského divadla přijíždí rozhlasový moderátor Pavel Pláteník spolu se sólistou Příbramského divadla Karlem Krautgartnerem. Do kupé k nim přisedají dva vzácní hosté a společně budou odpovídat na vaše všetečné dotazy.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky kultura, tipy, hudba, divadlo, koncert, České budějovice, Václav Lebeda, hudební skupina, Dům kultury Metropol, Jihočeské divadlo, Robert Bosch, kongresové centrum, Vít Sázavský, Karel Krautgartner, Zdeněk Vřešťál

KULTURNÍ TIPY: Čeká vás Pekař, Voxel, Jelen i Nerez  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.